Best of Nouw #21

Best of Nouw #21

Den senaste veckan har våra bloggare bjudit på inspiration från alla världens håll. Från en is-latte och stora kanelbullar i Sverige, till palmträd och stränder utomlands. Denna veckan ser ni en mix av massa härligheter, kika er in för att inspireras! Lifestyle - 19

Vänster: @Systrarnaq är äntligen återförenade! Jennifer hälsar på Stina i LA och nu njuter tjejerna av några härliga dagar tillsammans.

Höger: @madeleinetrysefjord njöt av en somrig skål i solen och berättade om sina bästa tips för att bota negativa tankar!


Vänster: @fridaenoksson tog en promenad vid stranden och försökte suga in den overkliga tanken att detta nu är hennes nya hem.

Höger: @emeliethuresson välkomnar gravid-magens v.39 och skriver ett detaljerat inlägg om hela hennes graviditet. In & kika!


Vänster: @Maawl är tillbaks i Sverige efter 7 MÅNADER på resande fot! Hon har umgåtts med familjen och njutit av Sveriges delikatesser i form av både lösgodis och kanelbullar.

Höger: @matjlda fick efterlängtat hem sitt halsband från "The Vintage Bar", vilket minst sagt var ett lyckat vintage köp!


Vänster: @emmeliesehlin delar med sig av avokadomackan från sitt favoritfik i Venedig - och bjuder på en rolig lista.

Höger: @oliviaslottes hyllar oversized skjortor & bär snyggt upp sin från Ted Bernhardtz.


Vänster: @jenniferignatius glädjs av att äntligen kunna byta ut den varma kaffen till en islatte i solen.

Höger:@Desireekujala skriver om sin fascination för palmer och berättar att hon blivit sjuk. Klicka er in för att ge henne lite pepp!


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg?Hashtagga #BestofNouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.