Best of Nouw #13

Best of Nouw #13

I veckans Best of Nouw är det mycket vårkänslor bland våra bloggare. Det bjuds på allt ifrån en fika på en uteservering, våriga blommor, några är utomlands och ser ut att ha det helt fantastiskt och självklart har det denna veckan bakats våfflor! Livsstil - 18

Vänster: Hur härligt ser inte @stylia ut att ha det på denna uteserveringen? Som man har längtat efter detta!

Höger: @clarapesch var på promenad i vårsolen och gick förbi dessa fina blommor. Man blir ju så glad av alla dessa våriga färger!

Vänster: Självklart har det bakats määängder med våfflor denna veckan men @erikasfikastund kan nog ha lyckats med dom bästa, ser helt magiskt goda ut!

Höger: @linneacasandra var på middagsdejt men en fin vän och njöt bland annat av goda drinkar.

Vänster: Att @rebfre har ett fantastisk hem med så mycket fina växter är inget nytt. Nu har hon gjort ett långt inlägg där hon ger tips om vart man kan hitta liknande, b.la. denna fantastiska bananplanta.

Höger: @feliciakervefelt och hennes pojkvän har varit på resande fot i ca 1,5 år men börjar nu få hemlängtan...

Vänster: @Matildaberlin lever verkligen livet just nu, hur underbart ser det inte ut att ligga på stranden, läsa en bok och vara två meter från havet...

Höger: Ojojoj... @TheaH var på mingelparty i helgen och om man blir avis på detta? Ohjaa!

Vänster: @wilmalovisa 's lördags-frukost med färska jordgubbar måste ju få vara med i denna veckans lilla vårtema.

Höger: Denna bilden på @mathildahogbergs ser så underbar ut att det nästan är liteee jobbigt att kolla på den...


Varje vecka handplockar vi tio ögonblick från våra bloggare till vad vi kallar Best of Nouw. Vill du tipsa oss om ett inlägg?Hashtagga #BestofNouw i ditt inlägg för att göra ditt inlägg synligt.