Bästa burgarna i Göteborg

Bästa burgarna i Göteborg

Älskar du också burgare som har det lilla extra? I Göteborg kryllar det av härliga burgarhak som vi på redaktionen tycker att du helt klart borde testa om du har svängarna förbi. Mat & recept -

Butcher's Market, Storgatan 47

Burgarna är enkla och fantastiskt goda tillsammans med pommes och deras aioli. MUMS! Här måste du även testa deras Milkshakes som är väldigt populära. Det är endast drop in som gäller så se till att vara där i god tid!

The Barn, Kyrkogatan 11

Deras burgare rent av smälter i munnen och får vem som helst att bli beroende av deras tryffelaioli med sötpommes. De har även gluten- och laktosfria alternativ, perfekt tycker vi! Här gäller det att boka långt i förväg då det alltid är fullt.

Tugg burger, Drottninggatan 21

Ett väldigt prisvärt hamburgerhak med mysig inredning och en härlig atmosfär. Det går även att beställa online för den som är sugen på att käka hemma i soffan framför en serie istället. Perfekt tycker vi!

Burgersson, Skanstorget 4 och Friggagatan 14b

Här kan man få en burgare med det lilla extra, vad sägs om älgkorv i eller varför inte en riktigt god vegan-burgare? Det finns även desserter att välja på (nutella brownie) och deras milkshake med sea salt caramel, ja tack!

Omslagsbild: @linajohansson