Back To School

Back To School

Onnekkaimmat jatkavat vielä lomailuaan, mutta suurimmalle osalle meistä elokuu tarkoittaa takaisin arkeen palaamista. Rantapäivät vaihtuvat koulu- ja työpäiviksi, mikä tarkoittaa tietysti myös asujen muuttamista astetta skarpimpaan suuntaan! Fashion -

Ylitettyämme pari päivää sitten elokuun puolen välin rajan, on varmaankin turvallista sanoa, että suurimmalle osalle meistä arkeen paluu alkaa olla ajankohtaista. Paluu takaisin rutiineihin, sekä opiskeluiden ja töiden pariin tarkoittaa myös sitä, että kesämekot jäävät yhä useammin kaappiin odottamaan seuraavaa kesää - tai toivottavasti edessä siintävää ulkomaanmatkaa lämpimään, ja siistimme alkusyksyn tyyliä astetta ryhdikkäämpään suuntaan.

Sofian tyylitaju ei yksinkertaisesti vain petä. Hän osoittaa meille, että viime vuonna villinneen kipparihatun voi vetää päähän vielä tänäkin syksynä. Klassiset farkut sopivat niin koulun penkille kuin toimistollekin, ja ajattomat ja mukavat loaferit sopivat asuun kuin asuun. Trendikkyyttä asuun tuo vihreä pilkkuprintti, ja kuvassa Sofian vierellä lepäävä nahkatakki tulee varmasti hyvinkin pian ajankohtaiseksi ilmojen kylmetessä.

@KIIAMARIA / valkoinen kauluspaita H&M 14,95€

Kiia-Marian klassiseen tyyliin kuuluu tietenkin valkoinen peruskauluspaita. Hän yhdisti sen tällä kertaa valkoisiin shortseihin, mikä sopiikin vielä mainiosti loppukesän toimistotyyliin, ja ilmojen kylmetessä alaosaan kuin alaosaan. Jos et ole varma sopiiko virallinen kauluspaita tyyliisi, löydät edullisen version H&M:n valikoimasta. Emme näin äkkiseltään keksi tilaisuutta, tai asua, johon valkoinen kauluspaita ei toimisi, joten on varmaankin turvallista sanoa, että se jos joku, on oikea vaatekaapin peruspilari, olipa tyylisi tai vartalotyyppisi minkälainen tahansa!

@RoosaR Nouwin toimistolla Spaces Postitalossa

Roosan värikästä tyyliä voi kuvailla monin sanoin, mutta tylsäksi sitä ei koskaan voi kutsua. Vaalean sininen bleiseri yhdistettynä pitsiseen toppiin ja käärittyihin farkkuihin toimii rentona, mutta siistinä toimistoasuna. Edes Roosan loaferit eivät ole basicit, ja niiden hapsut tuovatkin asuun Roosan tuttuun tapaan "sitä jotain".

Janina ja Maija todistavat miten siistiltä ja käytännölliseltä back to school-laukulta musta nahkareppu voikaan näyttää. Molemmat tietävät myös, että mustaan voi aina luottaa!