Avföljde HAN dig på instagram? Vi vet varför...

Avföljde din crush dig precis på instagram? Tusen frågor cirkulerar säkert i ditt huvud just nu och du känner dig besviken. Ta det lugnt för allt kommer bli bra. Läs 5 anledningar till varför han kan ha avföljt dig här! Lifestyle -

1. Han är för kär i dig
Han är helt enkelt för kär i dig för att se dig i sitt flöde hela dagarna. Så börja visa lite mer intresse för honom så han får bekräftelse igen. Gilla bilder, kommentera och skriv gärna på hans andra sociala medier. Tar han ännu mer avstånd när du gör allt detta? Då borde du avfölja honom också. 

2. Det var ett misstag
Han råkade avfölja dig. Ja, det är faktiskt ganska möjligt om man är inne på personens profil lite allt för ofta. Kommentera/gilla någon av hans bilder så att han upptäcker din instagram igen. Då finns det en möjlighet att han går in på din profil och upptäcker att han råkat avfölja dig!

3. Orkar inte se massa "inspo-bilder"
Är du bloggare? Ja, vissa personer tycker det uppenbarligen är jobbigt med 5 uppladdningar per dag och att ens nyhetsflöde fylls med dessa bilder. Det är inget personligt mot dig. Men OM personen började avfölja dig pga ditt grymma instagramflöde, skit i honom. Han är inget att ha! En person som man gillar ska faktiskt kunna acceptera alla ens intressen.

4. Han har fått en ny tjej
Det kanske är jobbigt att höra detta men kanske har han fattat tycke för en ny person. Kanske vet han inte ens att du är intresserad av honom, har du verkligen gett honom singlerna? Men varför ska man börja avfölja någon bara för att man få en ny tjej? Förmodligen är hon ganska svartis av sig...

5. Acceptera läget
Men vet du vad? Grotta inte ner dig i detta nu. Det finns miljoner av människor ute i världen och han behöver inte vara den enda rätta för dig. Om inte han visar dig det intresset som du känner för honom är han inget att ha. Du är ju värd all uppmärksamhet som finns, visst?!