Not published

"Att vara driven och målinriktad är något som motiverar mig"

"Att vara driven och målinriktad är något som motiverar mig"

I denna Veckans blogg får vi följa lifestyleprofilen Ellen Svensson! Hon pluggar sitt andra år på nationalekonomprogrammet och just nu är hon även i full gång med att flyttpacka. På bloggen får vi hänga med i hennes vardag och även ta del av hennes stora intressen och drömmar! Profile -

Hej Ellen! Hur har din helg varit?
Hej! Min helg har varit bra. Jag började fredagen med sovmorgon och sen plugg. I lördags startade dagen med frukost i sängen, en tradition som jag och min pojkvän har. Därefter åkte vi in till stan och shoppade inredning, det bästa vi vet nu hihi. Sen träffade jag min vän Emilia för att fota. På kvällen hade vi mellomys, jag, min pojkvän och två par till, supermysigt! Igår bestod dagen av plugg heeela dagen inför en kommande tenta. Trots situationen som vi är i just nu försöker vi hitta på något litet varje helg.

För nya läsare, kan du inte berätta lite om dig och vad vi får se i din blogg!
Jag är en glad tjej på 21 år som fyller mina dagar med saker jag brinner för. Mode är ett stort intresse så det lägger jag gärna ner tid på, vilket ni får ta del av på min Instagram @ellensvenssons och här på bloggen. Likaså får ni hänga med på min vardag. Jag har dessutom alltid älskat att resa och upptäcka nya platser, men det får vänta tills Corona lägger sig.

Jag pluggar just nu mitt andra av femte år på nationalekonomprogrammet där jag trivs superbra. Matte är mitt all time FAVORITÄMNE så det passar mig superbra att beräkna integraler och räntor dagarna långa haha.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
Som sagt pluggar jag på universitetet och lägger ner mycket tid på skolan. Förutom plugg fylls dagarna med jobb, både som hjälplärare på uni, i en support för bokföringsprogram och med sociala medier. I och med att all min sysselsättning är på distans försöker jag ändå skapa rutiner då jag är SÅ beroende av det. Vaknar tidigt på morgonen, går morgonpromenader, pluggar eller jobbar hela dagen och därefter träffar jag vänner, spelar paddel eller myser hemma.

Vad inspireras och motiveras du av?
Oj. Jag inspirerats mycket av unga grymma tjejer. Det är därför jag älskar att blogga, för klimatet här inne är så härligt <3

Just nu är motivationen inte helt på topp hehe *tack corona*, men försöker tänka positivt, vilket jag vill påstå att jag gör :) Att vara driven och målinriktad är något som motiverar mig. För mig är det viktigt att ha en struktur och att planera tiden väl. Sen tycker jag det är roligt att plugga vilket säkert är en fördel :) Man ska göra det man tycker är kul och utmanande!

Om mindre än tre veckor ska du flytta! Hur går flyttpackningen och framförallt, hur känns det?
Åååh, det känns superbra. Jag och min pojkvän ska flytta in i en superfin lägenhet på 84 kvadrat, med balkong, öppen planlösning, tvättmaskin och hela köret, mitt i stan. Flyttpackningen har börjat lite smått som självklart ska fortsätta mer nu i veckan. Är så taggad!!!

Vad drömmer du om? Stort som smått!
Min dröm är att vara lycklig och framgångsrik. Jag har alltid varit säker på att jag vill plugga och ser det som en livslång investering och min absoluta drömarbetsplats är på Riksbanken. Jag vill styra Sveriges ekonomi i framtiden :) Enda sen jag var liten har jag pratat om att ha ett hus i södra Frankrike så det hoppas jag också blir verklighet någon dag. Likaså spenderar jag och min pojkvän och vänner gärna tid på övre västkusten så där hade jag gärna haft ett sommarhus i framtiden. Vill även bilda familj och ha vovve, villa och Volvo i framtiden :)

Fem snabba

Guld / Silver
Denna går inte att välja. Smycken föredrar jag silver på vintern och guld på sommaren, och i inredningsväg är det lika snyggt! Dock gillar jag inte att blanda utan kör antingen silver eller guld.

Morgon / Kväll
Jag är världens tröttaste på kvällarna och somnar ofta tidigt på kvällarna. Däremot gillar jag morgonen och att planera upp vad som ska göras under dagen.

Musik / Podcast
Vet ni, att jag lyssnade knappt på varken podd eller musik under hela 2020, utan ljudbok var min grej, var liksom besatt haha, men som den periodare jag är plöjer jag poddar nu.

Instagram / Youtube
Jag älskar att skapa content till Instagram!! Youtube är underhållande ibland men jag fastnar aldrig 100% för någon.

Frukost / Middag
Jag gillar INTE frukost. Måste äta på morgonen pga mår illa annars men inget är gott så tidigt, iallafall på vardagarna. Däremot är en lång trevlig middag guld.

Läs Ellens blogg här @elllensvensson