"Att våga vara annorlunda i denna branch är superviktigt"

"Att våga vara annorlunda i denna branch är superviktigt"

Veckans blogg är Terese Ahlinder från Stockholm. Hon kommer att bjuda på en hel del inredningsinspiration, frukostbilder och härliga bilder. Häng med och läs hennes intervju här nedan! Profile -

Hej Terese, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Det känns fantastiskt! Jag är ju nykomling här på Nouw så det är ju hur kul som helst att få uppmärksammas just denna vecka.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni få ta del av vägen mot drömjobbet, frukosttips, en väldans massa inredning, kärleksprat om sambon och en och en annan espresso martini med tjejkompisarna.

Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt?
Stressa inte! Visualisera I huvudet först vad du vill göra med t.ex. ditt vardagsrum. Kika runt på Pinterest och bloggar och försök samla så mycket inspiration som möjligt. Rita upp hur du vill ha det och börja sedan därifrån. Om man impulsköper något eller köper något bara för att det är “inne” när man ska inreda blir det oftast pannkaka, enligt mig. Det måste kännas genomtänkt med en röd tråd genom rummet.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Det beror helt och hållet på ljuset. En lördag, en sommarkväll vill jag helst möta upp lite kompisar, ta en öl och bara hänga tills solen tillslut går ner. Är det däremot på det mörka vinterhalvåret är det drömmen att ligga och mysa I soffan.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag inspireras starkt av Felicia (http://akerstromsblog.com/) hon verkar leva ett så jäkla najs liv. Kan säga att jag är mer än avis på hennes förlovning... Sedan älskar jag Jannid (http://jannideler.com/), hennes bilder är a-m-a-z-i-n-g och tillslut 34kvadrat (http://tidningensolo.se/34kvadrat/) där jag hämtar väldigt mycket inspiration inom inredning.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag har extremt bra minne! Oftast är det till en fördel när man t.ex. gick I skolan och skulle ha prov eller liknande men ibland är det riktigt jobbigt. Saker alla andra glömmer hamnar automatiskt på mitt ansvar då jag aldrig skulle kunna glömma bort något som ska göras. Tänk er själva att komma ihåg saker från när man är 4 år fram tills idag, det blir snurrigt I huvudet. Allt vill man ju faktiskt inte minnas.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år driver jag mitt egna företag och jobbar inom inredning på en hög professionell nivå. Efter några år utomlands bor jag nu I Sverige I en villa med man, två barn och en Porsche på uppfarten. Det där med familjen kommer säkerligen ske om bara några år, hoppas jag i alla fall.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att våga vara annorlunda i den här branschen är superviktigt. Trots att det är svårt att skilja sig från alla när man i princip gillar samma saker. Men att försöka hitta sin egen nisch, i mitt fall inredning och efter det fokusera på intressanta inlägg med proffsiga bilder. Blogga inte bara för att blogga!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
För första gången på riktigt känner jag faktiskt att jag har det jag behöver. Jag suktar inte efter någon dyr väska eller ett par snygga skor. Däremot önskar jag att allt livet ska flyta på så bra det bara kan, att jag få ha mina när och kära runt mig LÄNGE och att bloggen ska ta fart.

Tereses blogg: nouw.com/teresea