"Att inspirera andra motiverar mig till att fortsätta"

"Att inspirera andra motiverar mig till att fortsätta"

Denna vecka får vi följa bloggveteranen Malin Kirstine Palm som bloggat i cirka sex år. Låt er inspireras av härliga inlägg, goda recept och en hel del DIY-tips! Profile - 10

Hej Malin! Helgen är precis förbi, hur gör du för att peppa igång en ny vecka?
Hej! Måndagar har faktiskt aldrig varit en favoritdag hos mig men på äldre dar så har jag börjat uppskatta även den. Jag försöker att stiga upp hyfsat tidigt, äta en god frukost medan jag går igenom mailen efter helgen, tar en lång promenad (det är ju så himla vackert ute nu!), kanske handla mat inför veckan och betar av veckans att-göra-lista lite smått.

Berätta lite om dig och vad vi får se i din blogg!
Malin heter jag, är 27 år gammal och bor i min lägenhet i centrala Malmö. Jag älskar att vara kreativ och det syns både i köket när jag lagar mat och bland mina kamera-bilder i mobilen, samt när jag tar mig an nya projekt av alla olika slag. Några av mina största intressen är inredning, resor, mode och mat & det är precis vad ni får läsa om i min blogg!

Du har bloggat i ungefär 6 år. Vad är det som inspirerar dig?
Ofattbart att det gått så lång tid och då är dessa 6 år endast dom åren jag bloggat "seriöst".... Jag blir inspirerad av allt möjligt känns det som! Allt från reportage i tidningar, Instagram, att sätta upp personliga mål till folk jag ser på stan och att vara kreativ osv. Listan kan göras lång! Det är så otroligt roligt och givande att inspirera andra med det jag gör. Att inspirera andra motiverar mig till att fortsätta.

Vad drömmer du om?
Vart ska jag börja... Jag drömmer om allt! Tänk er en takvåning med högt i tak, kakelugn, stora djupa fönster, gammalt trä-golv och stor köksö. Eller att få renovera ett hus och göra det till mitt och min framtida partners hem. Jag drömmer om att få resa jorden runt och besöka platser jag ännu inte upptäckt. Att bo utomlands. Att få arbeta med någonting jag brinner för, kanske inom mode och inredning eller fortsätta inom förskoleverksamheten. Så drömmer jag såklart om kärlek, att få uppleva den igen, få gifta mig och skaffa familj <3

Har du några tips på kul aktiviteter att hitta på hemma, nu med tanke på de nya restriktionerna?
Pyssla, laga mat och prova nya recept, kanske? Du kan städa, måla om hemma, internetshoppa, lär dig någonting nytt eller varför inte läsa en bok? Ring en närstående och prata av dig, sträckkolla en serie, träna, baka, rensa garderoben eller skafferiet. Jag har själv målat om vaser, byggt nya soffbord, sträckkollat Prison Break och One tree hill, provat nya recept osv osv. Perfekta aktiviteter att fylla dagar hemma med!

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om 5 år är jag 32 år (!!!!) och då hoppas jag att jag bor i ett vackert hus som jag renoverat tillsammans med min pojkvän, som jag för övrigt är upp över öronen förälskad i. Haha ja jag är en sucker för kärlek. Kanske har jag fått mitt första barn och så arbetar jag med någonting som jag brinner för.

Fem snabba

Frukost / Middag
Detta är faktiskt lite komiskt. Jag älskar allt vad frukost innebär (pannkakor, avokado toast, äggröra, bacon, müsli, yoghurt osv....) men jag avskyr att äta tidigt på morgonen och har hoppat över frukosten så länge jag kan minnas haha. Jag älskar att anordna middagar med nära och kära. Att både äta och laga mat är så mysigt och roligt!

Musik / Podcast
Jag har fått en nyfunnen kärlek för att lyssna på podcasts, men om jag måste välja så väljer jag musik alla dagar i veckan. Är lite av en nörd när det kommer till musik haha. Jag är ju den personen som inte kan gå hemifrån utan hörlurar och som sätter igång en spellista på högtalaren så fort jag kommer innanför dörren.

Snacks / Godis
Jag har aldrig varit en godis-tjej, tro det eller ej... Jag har mina stunder då jag väljer godis, men om ska jag välja till fredagsmys så är det störst chans med popcorn, nötter, ostbågar och chips!

Guld / Silver
Jag går mot strömmen känns det som men jag är en silver-tjej från topp till tå och kommer troligtvis alltid att vara det. Jag har börjat att använda mer guld när det kommer till smycken, men på inredning, väskor, jackor och andra accessoarer så klarar jag inte av det haha.

Vår / Höst
Denna är faktiskt ganska svår. Våren är ju otroligt mysig då det börjar bli ljusare och varmare efter en lång, grå och kall vinter men hösten vinner nog i slutändan för alla vackra färger, den krispiga luften och modet. Jag får inte nog av naturen som lyser i vackra gyllene färger när solen skiner under hösten och jag tar upp telefonen var femte sekund för att ta bilder. Det är verkligen så vackert <3

Läs Malins blogg här @malinkirstine