"Att blogga om just mammalivet är så rått och naket"

Denna veckan lär vi känna Lisa, som bor i en vacker sekelskifteslägenhet med sin familj i mysiga Skövde. Vi snackar om att tappa bort sig i mammarollen, att våga skriva i bloggen om de där stunderna då livet inte leker och om de små tvillingarna som snart kommer till familjen1 Profile - 18

Hej Lisa, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej och stort tack för denna fina möjlighet! Lisa heter jag som sagt och är en glad tjej som gett mig in i det galna familjelivet. Bor i Skövde med min fina familj som består av min man Sebastian och min son Espen. Förra året renoverade vi en sekelskifteslägenhet på tre plan med en otrolig trädgård med 100 år på nacken. Där bor vi nu men har efter många år i tomtkö gett oss in på äventyret med husbygge! Så spännande! Men livet går ju inte riktigt att planera och mitt i byggplaner och dylikt fick vi reda på den roliga nyheten att vi väntar tvillingar! Alltså wow! Så ja, denna höst och kommande år känns som ett riktigt mysterium och äventyr. Men som jag brukar tänka, ”det blir som det blir!”. Jag är så taggad!

Vad får vi läsa om i din blogg?
Jag vill först och främst blogga för min egen skull. Det ska vara kravlöst! Och med det kommer det en salig blandning. Men mest är det om mitt vardagsliv, mat & bak, familjeliv, inredning och graviditet just nu. Det jag gör och tycker om här och nu hamnar alltså här!

Var får du din blogginspiration ifrån?
Framförallt från andra bloggar och Instagram. Älskar Instagram! Men även från fina ting runtomkring mig.

Du är inte bara mamma till en liten son, utan väntar just nu tvillingar, grattis! Vad är det bästa med att blogga om mammalivet?
Tack snälla! Det känns så sjukt! Inte långt kvar nu. Ja du!? Eftersom att jag varit hemma väldigt länge med min son och tvillingarna på gång ville jag hitta en egen hobby mitt i mammalivet. Tror det är lätt att tappa bort sig mitt i mammarollen. Det som jag tycker är så nice med att blogga om just mammalivet är att det är så rått och naket på nåt sätt. Visst visar jag för det mesta ganska fina bilder. Men det är viktigt att läsa text också. Har jag en skitdag så sitter inte jag där och låtsas att livet leker. Nej då skriver jag det! Och det finns så många som kan relatera och som man kan diskutera lätta som jobbiga saker med. Även om man är olika som personer, har olika bakgrund osv så har man ändå den där gemensamma nämnaren, föräldraskap! Vill lyfta alla peppande underbara föräldrar därute. Så tacksam för den följarskalan jag har i mitt flöde just nu. Finns alltid varma ord och en hjälpande hand om det skulle behövas!Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Om 5 år hoppas jag att jag hittat något som jag tycker är roligt att jobba med. Vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor hehe… Jag skulle vilja ha en härlig blomstrande och lite galen trädgård med ett växthus med plats att sitta och äta eller fika i.

Fem snabba frågor:

Kaffe eller te

Avslappnat klädd eller uppklädd - En stor t-shirt och urtvättade stora trosor är mitt signum just nu. Ju större desto bättre hehe.

Film eller serier - Dem som spelas på reapeat här är Paw Patrol och Baby Bolibompa. Heta tips!

Sneakers eller klackar

Storstad eller landsbygdOmslagsbild: Anna Jansohn