"Att bidra med positiva vibes är något jag verkligen vill göra"

Denna veckans blogg är härliga mammabloggaren Emelina. Hon driver tillsammans med en hennes vän en PR & Eventbyrå för den moderna mamman och bloggar på heltid. In och läs hennes inspirerande intervju här nedan! Profile -

Hej Emelina, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår bara bra tack! Äntligen har vi semester hela familjen, vilket känns helt fantastiskt. Wow säger jag bara! Jag blev hur glad som helst när jag fick veta att min blogg skulle bli veckans blogg. Vilken ära!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni kunna läsa om mitt liv i Stockholm tillsammans med min fästman Andreas och våra två döttrar Leia & Lo. Med min vän och kollega Jessica Laurén, driver jag Modern Mama Concept, som är en Pr & Eventbyrå för den moderna mamman. Jag har vitt skilda intressen, allt från bakning och lugna dagar på landet till äventyrliga resor och koll på de senaste trenderna. Så på bloggen kommer du kunna läsa lite av varje, men mest följa min vardag som mammaledig. Jag älskar att inspirera mina läsare och att ge de något positivt efter att de besökt min blogg.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Mitt bästa mode tips, är att man alltid ska känna sig snygg och bekväm i det man har på sig. Då utstrålar man det där lilla extra, som gör att man kan rocka vilken outfit som helst! Jag har gärna på mig ett par fräscha nya sneakers, är snygg i håret och har mina absoluta favorit Ray Ban Wayfers på mig.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag älskar mat så en lördagkväll spenderar jag gärna med min familj och vänner runt matbordet, med god mat och gott att dricka! Om jag ska göra något utan baren, så går jag gärna ut på någon av mina favoritrestauranger och äter en sen middag. God mat gör mig lycklig.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag tycker om "feel good" bloggar, bloggar som man blir inspirerad av och som är peppande. Några av mina favoriter är Anine Bing, Vanja Wikström och Brita Zackari.

Dela med dig av en dold talang du har!
Haha, va svårt. Det jag verkligen har ett öga för, är upplägg och dekoration av event (bröllop, middagar, mingel osv). Genom åren som jag jobbat på Grand Hotel Stockholm och Four Season i Sydney, har jag lärt mig knep för att göra en tillställning rikligt attraktiv för ögat. Att göra vardag till fest är en av mina specialliter.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år bor jag, Andreas och tjejerna på söder, i en lägenhet med högt i tak. Har ett sommarhus på landet och reser massor. Jag jobbar med Pr och Event och har äntligen fått äntligen hittat rätt yrkesmässigt.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Framgången med min blogg är nog att många kan relatera till mitt liv och på samma gång bli inspirerade. Att inspirera och bidra med positiva vibes vill jag verkligen göra. Det är precis så jag är i "verkligheten" som person. Folk i min omgivning beskriver mig ofta som glad och fylld av energi.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Om jag fick önska mig tre saker så skulle det vara, 1. Ett körkort, 2. Att mina barn aldrig skulle bli svårt sjuka, 3. Att få bo utomlands hela vinter halvåret.

Emelinas blogg: nouw.com/emelinas