"Att älska sig själv är den sanna skönheten"

"Att älska sig själv är den sanna skönheten"

Denna vecka får vi följa vår beauty- och mammaprofil Beatrice Nyman som för tillfället är mammaledig i väntan på hennes fjärde barn som anländer i höst. Intresset för smink och beauty har funnits med så länge hon kan minnas och på hennes blogg bjuds vi på allt från inblickar i vardagen, till hennes graviditet och självklart flera skönhetsrelaterade inlägg! Profile - 9

Hej Beatrice! Sommarens helg är precis förbi, firade du midsommar?
Hej! Självklart så firade vi midsommar! Det är nästan heligt i Dalarna där jag bor, men vi firade på lördagen då min sambo är handlare och behövde jobba midsommardagen. Det blev en god middag med lite popcornmys och en film på kvällen med barnen innan läggdags. På lördagen åkte vi till mina svärföräldrar där vi åt plockmat, spelade kubb och umgicks hela eftermiddagen/kvällen.

Berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
Jag är en 27 årig skönhetsfantast och trebarnsmamma med ursprung från Norrland. Kärleken fick mig att flytta till Stockholm och sedan vidare mot Leksand, då min sambo köpte en matbutik här i vackra Tällberg för tre år sedan - som vi idag driver ihop. För tillfället är jag mammaledig i väntan på våran fjärde bebis som anländer i höst. Jag kommer bjuda på allt från inblickar i våran vardag, min graviditet och självklart massor av skönhetsrelaterat!

Det syns tydligt att du har ett intresse för smink och beauty. Är det ett intresse du haft länge?
Så länge jag kan minnas! Jag har många barndomsminnen av mig själv sittandes på badrumsgolvet går igenom mammas sminkväska och sminkar mig i smyg. Sen tog det fart efter gymnasiet då jag fick mitt första jobb och inkomsten tillät mig att utforska skönhetsvärlden mer.

Vad är det första du drömmer du om att göra efter att pandemin är över och vi kan leva som vanligt igen?
Nu kanske jag låter tråkig, men jag är väldigt nöjd som det är! Jag trivs väldigt bra med min familj bara. Men lite har jag väl saknat biobesök med sambon, uteserveringar med bästa vännen eller mysiga marknader med familjen. Sen hade inte en utomlandssemester suttit fel!

Om du fick ge tre tips, ett inom entreprenörskap, ett inom beauty och tips som förälder, vilka tips skulle du ge då?
1. Älska det du gör! Tänk vad långt man kommer om byggstenarna grundas på någonting som du älskar och verkligen brinner för.

2. Älska dig själv! Att älska sig själv är den sanna skönheten! Vi är alla vackra precis som vi är.

3. Lev i nuet! För det finns ingenting viktigare än tiden med din familj.

Hur ser ditt liv ut om fem år?
Om fem år är jag en lycklig fyrabarnsmamma. Vi har köpt en stor tomt, som vi byggt vårat drömhus på. Barnen är friska och glada, och butiken blomstrar vidare.

Fem snabba

Frukost / Middag
Jag är en kvällsmänniska utav råge, speciellt sommar och höst kvällar med massa mys och goda middagar.

Musik / Podcast
Här spelas det musik dagarna i ända! Gärna med hög volym och ett tillhörande "danceparty" som min son brukar säga.

Snacks / Godis
Jordgubbar och melon räknas det som snacks eller?

Guld / Silver
Guld, åh det är så fint!

Pool / Hav
Havet såklart, finns det någonting bättre än det?

Läs Beatrices blogg här @beatricenyman