Artisten Josefine startar YouTube-kanal

Josefine kände för att börja dela med sig av sitt liv som musiker i LA till sina följare, så hon startade en YouTube-kanal. Om ni vill följa en positiv, glad och inspirerande tjej i LA som följer sina drömmar - kika in Josefines kanal! Lifestyle - 16

Josefine, berätta lite om dig själv!
Jag är en helt vanlig tjej från Stockholm med en stor passion för musik. Jag har studerat musik sedan 9års ålder och valde att flytta till Boston direkt efter studenten för 4-års universitetsstudier på en av världens främsta musikskolor. Efter examen 2016 flyttade jag till Los Angeles och har bott hälften av året här och hälften av året i Stockholm. Jag skriver och spelar in min musik i USA men har mitt team och företag baserat i Sverige vilket är superlyxigt att få båda delarna och självklart att få jobba med det jag älskar absolut mest.

Vad fick dig att börja vlogga?
Jag är helt besatt av YouTube och spenderar säkert 3h varje dag med musikvideos, vloggar och how-to videos. Jag vill att folk ska bli motiverade och glada efter att ha sett mina videos istället för att få folk att känna ångest över kroppshets, pengarstress eller helt enkelt negativ energi. När jag reser så mycket som jag gör och möter spännande människor så kändes det helt naturligt att bjuda med mina följare bakom musikens värld och in i min personliga bubbla som jag kan lova är fylld av min klumpiga och flamsiga personlighet!

Vad är med LA som lockade dig dit?
Det är ingenting med den “klassiska” bilden av Los Angeles med sandstränder, glitter och glamour som lockade mig hit utan det var min karriär som fick mig att ta beslutet om att flytta hit. Den “drömbild” många föreställer sig om Los Angeles är absolut sann men när man bor här så lever man på ett helt annat sätt. Jag umgås och jobbar med musiker som spenderar sena nätter i studion och äter delivery food haha… Jag älskar att vara här och att omringa mig bland människor som är likasinnade och som sliter för att leva för sin passion.

Berätta för oss om dina framtidsdrömmar.
Att jag ska kunna gå och lägga mig på kvällen och bara längta till nästa dag för att jag älskar mitt jobb, är min absolut största dröm. Musik för mig är terapi och mina låttexter är min dagbok. Att få kunna jobba med det är min dröm.

Vad kan vi förvänta oss av dig och dina vloggar i framtiden?
Jag vill inspirera med videos från resor, spännande möten och en hälsosam livsstil.

Vart ser du dig själv om 5 år?
Herregud… Om 5år är jag 30år… Livet blir aldrig som man planerar så följ med så får ni se!

Vill ni se en vanlig dag i Josefines liv? Kika in denna vlogg!