Är du vår nya Influencer Marketing Intern? Sök internship hos oss!

Är du vår nya Influencer Marketing Intern? Sök internship hos oss!

Vi på Nouw vill ständigt utveckla och bygga upp ett starkt team och letar just nu efter en ny stjärna som vill ta plats på vårt kontor i Göteborg. Sök internship och få möjligheten att utvecklas inom en växande bransch. Other - 25

Nouw är Nordens största bloggportal och vi arbetar hela tiden med att förbättra och utveckla vårt nätverk. Vi är en internationell plattform och växer oss större hela tiden, nu söker vi efter en kollega som är intresserad av internationell marknadsföring och influencer marketing.

Vi söker dig som engagerad och brinner för ditt arbete. Ett stort plus är om du har erfarenhet inom, eller har pluggat marknadsföring och som är intresserad av att arbeta i ett internationellt växande företag. Internship hos Nouw är under en period av tre månader för att du ska hinna lära känna företaget, hur vi på Nouw arbetar samt för att få erfarenhet inom branschen. Du kommer arbeta med vårt internationella team där våra marknader Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen ingår, och vara delaktig i kampanjarbete samt marknadsföring.


Vi på Nouw ser gärna att du är en person som:
?
Är van vid att jobba självständigt och ta egna initiativ.

Har utbildning inom marknadsföring alternativt digital marknadsföring.

Har goda kunskaper inom och är bekväm med att använda det engelska språket.

Är intresserad av att arbeta i en internationell miljö.

Har förståelse för Sociala medier.

Hos oss kommer du få arbeta med:
?
Internationellt kampanjbyggande och säljprocesser.

Profilkontakt och rekrytering av profiler.

Göra research och komma med input för expansion av nya marknader.

Få erfarenhet inom influencer marketing.

Marknadsföring och internationellt varumärkesbyggande.


Låter den här tjänsten som något för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan, skicka ditt cv och personliga brev till [email protected], rekryteringen behandlas fortlöpande.


Writer
Redaktionen