Äntligen är nya instruktionsvideos här!

Äntligen är nya instruktionsvideos här!

Nu är de här - våra nya & fräscha instruktionsvideos till sajten! Vår profil Alice Stenlöf guidar dig runt bland våra olika sidor och funktioner här på Nouw. Other - 23

För några veckor sedan befann vi oss i en studio i Stockholm och spelade in något spännande. Ni som följer oss på Instagram såg säkert lite behind the scenes på stories? Följer du oss inte redan på Instagram kan du göra det här: @nouw_com.

Vad vi filmade? Ja, det var nya instruktionsvideos till sajten. Idag är vi stolta att presentera våra nya, fräscha och uppdaterade videos tillsammans med vår fantastiska profil @alicestenlof! I tre videos får du en kort introduktion till hur Nouw fungerar, hur du skriver ett nytt inlägg och blir även guidad igenom vårt användarvänliga & smidiga designverktyg.

Vare sig du har bloggat hos oss i flera år eller är helt ny så hoppas vi att dessa videos ska vara hjälpsamma för dig. Kanske lär även du som är inbiten Nouware dig något helt nytt på vägen?


En introduktion och överblick
Här går Alice igenom de olika delarna av sajten, så att du enkelt ska får en översikt. Bland annat visar hon hur du kommer igång med ditt Nouw-konto, hur du följer bloggar i nyhetsflödet på ditt konto och en kort guide till hur statistiksidan fungerar.

Läs mer: En fullständig guide till statistiksidan hittar du här.


Hur du designar din blogg
På Nouw är det enkelt att skapa en professionell design. Helt utan kodning kan du ge din blogg en unik look som passar just din blogg och perosnlighet perfekt. Här går Alice igenom hur designverktyget är uppbyggt, hur du ändrar utseendet för specifika delar av bloggen och hur du enkelt kan lägga till nya delar genom att dra och släppa moduler.

Psst! Gillar du mallen som visas som exempel i videon? Den kommer lanseras inom ett par veckor!


Så skriver du ett inlägg på Nouw
När du har fått en design du gillar är det dags att börja blogga! Här går Alice igenom hur du skriver ett nytt inlägg och hon visar även vilka olika möjligeter & hjälpmedel som finns där för dig. Allt för att det ska vara så enkelt & snabbt för dig som möjligt att skapa snygga inlägg till din blogg.


Har du funderingar?
Våra instruktionsvideos ger dig en översikt och en introduktion till hur Nouw och våra verktyg fungerar. Vid mer specifika frågor om olika funktioner, vänligen kontakta oss på info@nouw.com eller skriv ett DM till oss via vår profil: @nouw så hjälper vi dig så snart vi kan.


Writer
Redaktionen