Andrea Hedenstedt släpper egen klädkollektion

Den svenska bloggprofilen Andrea Hedenstedt släpper sina första klädkollektion med märket NAKD. Här nedan får ni se sneakpeaks från kollektionen som släpps imorgon. Fashion - 26

Andrea har främst inspirerats av sin egna klädstil vilken hon beskriver som enkel men med en udda och rolig twist.

”Jag är så nöjd med kollektionen då den verkligen återspeglar min egna stil, enkel men rolig!” säger Andrea.

Designen sticker ut med coola stjärnmönster, vackra blombrodyrer och överraskande detaljer. Andrea har velat skapa plagg som fungerar för alla tillfällen och i kollektionen finns allt från den perfekta kappan till den ultimata vardagsblusen.

”Jag ville skapa en kollektion som funkar för alla tillfällen, som går att klä upp och klä ner” säger Andrea.Färgskalan går i klassikt vitt och svart med tre starka accentfärger i rosa, blått och silver. Spännande materialval i denim, velvet och mesh blandas och gör kollektionen till något alldeles unikt.

Andrea har alltid älskat Paris och det var ett självklart val för kampanjplåtningen. På kullerstensgator och franska caféer hittar vi henne vant poserandes i kollektionen.

Om Andrea

Andrea är född 1996 i Stockholm och drar idag in stor trafik genom sina sociala mediekanaler vilka innefattar blogg, Instagram, Youtube samt en podcast som hon har tillsammans med sin bästa vän Mathilda. Andrea bor idag tillsammans med gymnasiekärleken Anton som hon varit ett par med sedan 2011.