Allt du behöver inför sommarens festivaler

Allt du behöver inför sommarens festivaler

Sommar innebär inte bara sol och bad utan även en hel del festivalhäng, för att packa så smidigt som möjligt listar vi plaggen du inte får missa! Fashion -

När festivalsäsongen drar igång gäller det att packa ihop en väska med saker som går att kombinera och har flera användningsområden. Satsa på att ta med dig plagg som du trivs i och faktiskt använder, det sista man vill är att gå omkring och känna sig obekväm. Med tanke på Sveriges sommarväder gäller det även att bunkra upp med en del vattentäta plagg, och inte minst snygga!


Regnjacka, Modström

Gummistövlar, Topshop

En uppsättning regnkläder kan vara bra att prioritera, det sista man vill är att börja frysa på grund av kallt väder!


Baddräkt, & Other Stories

Linneshorts, & Other Stories

Baddräkt är ett perfekt plagg som funkar alldeles utmärkt att använda som body, kombinera den med ett par snygga shorts och du är hemma!


Sweatshirt, & Other Stories

Klackar, Topshop

En tjocktröja som funkar att knyta runt midjan eller ha över en tunnare blus är perfekt framåt kvällarna när solen går ner, även ett par låga klackar som du kan gå i en hel dag är att rekommendera.


Långklänning, Zara

Paraply, Monki

Långklänningen är ett säkert kort på festival, ett tips är att ta med sig ett par strumpbyxor att ha i handväskan om det skulle bli för kallt efter några timmar!

Miniväska, Zara

Klänning, Hunkydory 

En liten smidig handväska där det mest nödvändiga får plats kombinerat med en bohemisk och skön klänning blir perfekt tillsammans.


Kaftan, Ganni

Solglasögon, Le Specs

Kimono och ett par schyssta solglasögon känns som en klockren kombination hela sommaren!


Kroppsolja, Emma S

Byxor, Zara

Vill du få en extra lyster inför festivalen rekommenderar vi en kroppsolja som ger ett härligt skimmer, perfekt om man vill ha en solkysst hy!