"Älä vertaa itseäsi muihin!"

Viikon bloggaajamme Pinja jakaa artikkelissa parhaan vinkkinsä pienten lasten äideille sekä paljastaa mitä hänen ostoskoriinsa tulee kertymään tänä syksynä! Profile - 1


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen kolmekymppinen, kahden pienen pojan äiti ja asustelen perheineni Espoossa.

Mikä on parasta bloggaamisesa ja kauanko olet nyt blogannut?
Parasta bloggaamisessa on ehdottomasti itsensä toteuttaminen! Rakastan valokuvaamista ja sen saralla uuden oppimista ja blogin lisäksi olenkin aktiivinen instaaja. Olen blogannut vasta reilut vuoden päivät päivittäen blogiani yhdestä kolmeen kertaan viikossa.

Minkälaisia blogeja tykkäät itse lukea?
Kauniita, ehdottomasti kauniita! Visuaalisena ihmisenä raskaan päivän päätteeksi ei ole ihanampaa, kuin sukeltaa kauniiden blogien ääreen rentoutumaan ja mieluiten lukemaan kevyitä, inspiroivia tekstejä.


Nimeä kolme parasta asiaa syksyssä?
Se, että voi hyvällä omallatunnolla pysytellä sisällä juomassa teetä mukavassa asussa ja katsella sadetta ja puista tippuvia lehtiä. Siinä taisikin olla yhdessä jo kolme asiaa.

Millaisia syyshankintoja aiot tehdä?
Muhkeita huiveja, kevytuntuvatakin ja naiselliset nilkkurit ovat ainakin ostoslistallani.

Mikä on lempimuistosi kuluneelta kesältä?
Näin kauniiseen kesään on mahtunut läjäpäin hyviä muistoja! Parasta ovat olleet perheen kanssa yhdessä vietetyt kiireettömät hetket.


Mikä on paras vinkkisi pienten lasten äideille?
Älä stressaa turhista, olet loistava äiti juuri tuollaisena! Äläkä vertaa itseäsi muihin, jonkun koti on aina siistimpi, joku tekee parempaa ruokaa ja jonkun ulkonäkö on huolitellumpi. Vertaamalla itseäsi muihin, saat vain turhia paineita!

Miltä näyttää tyypillinen viikko-ohjelmasi?
Huh, välillä en meinaa edes uskaltaa katsoa kalenteria! Viikot ovat kiireisiä ja aikataulut vaihtelevat viikoittain, joten tyypillistä viikkoa ei juurikaan ole. Jokainen viikko sisältää kuitenkin töitä, perheen aikaa ja ystäviä.

Miten tykkäät viettää omaa aikaa?
Omaa aikaa on nykyään hyvin minimaalisesti, mutta jos sitä sattuu olemaan, niin tapaan mieluiten ystäviäni hyvän ruoan äärellä.


Seuraa Pinjaa:

Blogi: @pinjasblog
Instagram: @pinjaandtheboys