AFTER WORK -DITTO STOREKONGENSGADE

I onsdags afholdte Nouw after work på DITTO, som findes på Store Kongensgade i København. Bloggerne blev budt på specialdesignede cocktails, nordisk comfort food og god stemning. Vil du se mere fra eventet? Læs med her! Lifestyle -

Nouw havde i onsdags budt udvalgte bloggere indtil after work på DITTO i København. Det specielle ved DITTO er, at de laver cocktails som er lavet specialdesignede til maden man får serveret. Ofte når man går på restaurant findes der et vinkort, som passer til menuen, men hos DITTO er det cocktails! Nouws team er helt vilde med konceptet og derfor skulle bloggerne også teste det af - og det blev vidst en succes. Se de fine billeder fra eventet nedenfor.

Der er en utrolig hyggelig atmosfære hos DITTO, med murstensvægge, skøn belysning, lammeskind og meget mere.

Man har mulighed for at sidde ved borderne rundt omkring i restauranten eller ved borde ved vinduet, så man kan kigge ud på hyggelige Store Kongensgade. Her ser I de to drinks bloggerne fik serveret til deres mad. Den grønne var lavet på snaps og dild, og den røde på balsamico og rødvin. Specielle ingredienser, men utroligt lækre og friske cocktails!

Efterfølgende fik bloggerne også mulighed for at komme om bag baren med de dygtige bartenders, så de kunne prøve deres skills af. Her ser I @copenhagenstories som er meget koncentrede omkring deres cocktails.

Der var godt humør bag baren og foran baren, hvor de andre blogger ladies kunne holde øje med om deres cocktails blev lavet ordentligt!

Her ses smukke @CamillaRigmor, Nouws assisterende redaktør @jennifergeertsen og @Sonjadavidsen, som lige har lanceret sin undertøjskollektion.

@JosephineHelbrandt var også en tur bag baren for at lave en lækker cocktail med hyldeblomst!
De søde piger @amandabugge og @Marialouiseskovbo var som altid helt perfekte i deres fede outfits! Redaktionen er vilde med det, og i hånden har de en af DITTO's mest sælgende cocktails, som hedder Plys.

Tusind tak til alle bloggerne som deltog, og særligt tak til @BYMARTINA, som har taget de fantastiske billeder. Hvis du har lyst til at afprøve en restaurant med nordisk comfort food og specialdesignede cocktails, så er DITTO Store Kongensgade klart et besøg værd! Besøg deres hjemmeside her: dittostorekongensgade.dk