9 saker som visar att killen är intresserad

Hur vet man egentligen om killen man är intresserad av känner likadant tillbaks? Här nedan listar vi 9 säkra tecken! Lifestyle -

1. Han håller ett öga på dig
Ni är på krogen, och vart du än befinner dig i rummet så ser du i ögonvrån att han tittar åt ditt håll. Det betyder bara en sak: han bryr sig. Antingen är han svartsjuk, eller så vill han helt enkelt bara se till att du inte försvinner ur sikte. Han vill veta vad du gör som är viktigare än att stå och prata med honom.

2. Han rör vid dig
Kramar han dig, tar en hand runt din midja eller lirkar in sin hand i din? Ja då vill han mer än att bara vara kompisar i alla fall...

3. Han fixar till sig
Du vet själv hur det är! Precis innan du ska träffa en kille du är lite extra intresserad utav, så piffar du till håret, tar på mer läppglans och dubbelkollar så att du inte har någonting mellan tänderna. Håll koll på honom, pillar han sig ovanligt mycket i håret när ni ses?


4. Han är överallt
Plötsligt börjar han dyka upp överallt där du befinner dig. Utanför jobbet, ditt favoritcafé, gymet och i baren på din favoritklubb såklart. Självfallet blir han lika glad varje gång han ser dig!

5. Han pratar om dig med sina kompisar
Pratar han gott om dig för sina vänner? Då har du gjort ett bra intryck! Ge dig själv en klapp på axeln och försök att bonda med hans kompisar. Det är alltid bra att ha någon på "insidan" som kan skvallra för dig...

6. Han presenterar dig för alla
Om du märker att han är noga med att presentera dig för sina vänner, så innebär det bara en sak: du är någon han vill att hans vänner ska träffa. Hade du varit en i mängden hade han aldrig varit noga med det.

7. Han pratar med dina tjejkompisar
Frågar han dina tjejkompisar om din civilstatus så betyder det bara en sak - han är intresserad!


8. Han väljer bort andra tjejer framför dig
Du ser att han står och pratar med andra tjejer, kanske ibland lite för nära. Men i slutändan skulle han aldrig välja någon annan än dig. Ett väldigt tydligt tecken är om andra flirtar med honom, men han väljer att hålla om dig och presentera dig för dem. Då visar han tydligt vem han är intresserad av. 


9. Han börjar svettas och stamma
Blir han nervös när ni ses? Se inte det som någonting negativt, det visar bara att han bryr sig om dig och vill att du ska tycka om honom också.