8 anledningar till varför du ska starta en blogg på nouw

8 anledningar till varför du ska starta en blogg på nouw

Nytt år och nya nyårslöften - kanske är du lite sugen på att starta en blogg? Här nedan har vi listat upp 8 punkter till varför det är Nouw du ska välja som bloggportal. Lifestyle -

?App
Nouw har en välutvecklad mobilapp som gör det lätt för dig att blogga vart du än befinner dig. Ifrån Nouws mobilapp kan du göra allt ifrån att designa din blogg till att skriva inlägg som du kan spara ner på telefonen, även om du inte har wifi. Det gör det lätt för dig att publicera inläggen så fort du får wifi, till exempelvis om du är utomlands. Du kan även göra en film direkt i appen och ladda upp på din blogg. 

Tjäna pengar
Oavsett om din blogg är stor eller liten så kan du tjäna pengar på Nouw. Vi erbjuder alla våra bloggare 1,1 öre/sidvisningen (om du är över 16 år) men vi har även vår funktion Metapic som gör att du kan tagga produkter i ett inlägg. Då får du ersättning efter hur många klick din länk fått. 

Du kan få din blogg sedd lättare här
På Nouw vill vi lyfta fram många av våra bloggare. Därför har vi en topplista som gör att folk lätt kan hitta till olika bloggar. Vi lyfter även fram våra bloggare i våra olika kategorier och i vårt magasin. Flera reportage i veckan riktar sig åt våra bloggare som exempelvis veckans outfits, bloggarnas vecka, veckans blogg och olika krönikor som ni själva har skrivit. 

Vi uppdaterar ständigt med nya funktioner
Vi jobbar ständigt med att ta in era åsikter om sajten och utvecklar den därefter. Vårt mål är att ha det bästa verktyget på marknaden. På Nouw kan du blogga snabbt och smidigt samtidigt som det blir väldigt snyggt. I vårt inläggsverktyg kan du bland annat göra kollage direkt där i, redigera din bilder och 

Det är lätt att få sin blogg att se proffsig ut
På Nouw kan du skippa kodningen och istället på ett enkelt sätt designa din blogg genom vårt "klicka och dra"-system. Det är väldigt lätt att designa sin blogg hos oss. Hur vill du att den ska se ut? Här kan du få både fullbreddheader, toppmeny, egendesignad textruta och en design anpassad helt efter dina önskemål. 

Vi pushar varandra framåt
Vi är en portal för alla och Nouw-familjen är numera ett känt uttryck. På Nouw kan man följa sina favoritbloggar, tagga varandra i inlägg och alla kommentar allas bloggar. Här sprudlar det kärlek! 

Lätt att flytta över sin gamla blogg
Bloggar du någon annanstans idag så är det väldigt lätt för dig att flytta över din blogg hit. Du kan nämligen importera över din gamla blogg till oss. 

Vi finns alltid här för dig
Har du några frågor till oss eller vill du dela med dig av något? Vi finns alltid här för dig på mailen. Dagligen får vi mail ifrån våra bloggare om frågor kring sajten och om olika bloggtips.