7 punkter om hvorfor det er så vigtigt at rejse

Man kan nemt have de samme rutiner hjemme i Danmark og ikke komme ud og rejse. I denne repotage giver vi 7 anledninger til, hvorfor det er så vigtigt at rejse. Lifestyle -

1. Du lærer at håndtere forskellige slags mennesker
Når du er ude og rejse, møder du folk fra alle verdenshjørner. Nogle vil være ubehagelige, nogle vil være meget venlige og sandsynligvis vil du møde folk, som du kommer til at have kontakt resten af livet. Når du rejser, er du åben for nye venskaber og lærer dermed at håndtere forskellige typer af personligheder. Dette kan du tage med hjem til Danmark, hvor alt er så formelt.

2. Du bliver ydmyg
Noget du kan ikke kan undgå når du er ude og rejse er at opleve de forskellige kulturer. Fattigdommen og de utroligt store huller i samfundet. Jeg synes, det er vigtigt at åbne øjnene op og lære at sætte pris på det, du har derhjemme.

3. Du skaber minder
Når jeg bliver gammel, vil jeg fortælle om alle de sjove og skøre ting jeg har lavet i mit liv. Alt fra skydiving, danse på en stranden indtil kl. fem om morgenen, nat svømning, grine indtil jeg fik mavekramper, mødte folk fra den anden side af jorden og sige "hej" på 10 forskellige sprog. Når du er ude at rejse føler du virkelig, at du lever livet og skaber minder! Rejsen er et minde for livet.

4. Du fortryder aldrig at rejse, du fortryder, at du ikke gjorde det.
Har du nogensinde været ude og rejse, og brokket dig over, at du tog på denne rejse? Tvivlsomt. Måske har mange ting været mislykket: vejret var dårligt, hotellet levede ikke op til dine forventninger, du blev syg mm. Men én ting du kan være sikker på er, at du har fået den oplevelse mere i dit liv!

5. Du skal afbryde forbindelsen og job stress
Du kommer væk fra den daglige hverdag, og kobler helt af fra alt, hvad der hedder job og andre forstyrrende ting.

6. Dagens største problem er, hvad du skal spise til middag
Hvilke problemer er der egentlig, når du er ude og rejse? Måske hvad man skal vælge på menuen når man skal spise.. Jeg tror, det er vigtigt at komme væk fra alle ens problemer derhjemme, og bare nyde solen, havet og den gode mad.

7. Du nyder dit hjem mere, hvis du kan komme væk nogle gange
Jeg er sikker på, at du nogle gange går rundt hjemme i Danmark og bliver træt af landet. Bliver træt på vejret og menneskerne. Derfor mener jeg, at det er godt for én at komme væk et stykke tid og når du så kommer hjem igen, har du glemt alt det negative og fokuserer i stedet på de ting i Danmark du sætter pris på!

Oversat af @annelinneaholm / Billede lånt af @fannyamandanilsson