7 knep hur du får den rätta julkänslan

7 knep hur du får den rätta julkänslan

Vi vet, snön har inte kommit och dagarna är få tills det är julafton. Vart är julkänslan? Som bortblåst känner de flesta. Men idag är det er lyckodag för här nedan tipsar vi om 7 knep till att få julkänsla igen! Lifestyle -

Tänd ljus
När du kommer hem tänd julgranen, värmeljusen och kura ner dig i soffan framför The Holiday (eller någon annan härlig film). På julen ska man ta det lugnt så därför är det exakt det du ska göra. Koppla av.

Baka
Samla ihop ditt kompisgäng för en riktig julkväll. Baka, lyssna på julmusik och skratta i mängder. För på julen ska man umgås med människor man älskar!

Slå in paket

Först och främst ska du börja handla dina julklappar, för visst har du knappt börjat? Åk sedan hem och gör det mysigt och slå in paketen. Gör det ordentligt denna gång, med fina papper och med omtanke. Kanske ska varje paket till och med få ett litet rim? Skoja till det!

Varva ner - sluta stressa!
Återigen - calm down! Hela livet går ut på att stressa fram saker hela tiden och nu är det dags för dig själv att bara låta kroppen vila lite. Varva ner, lägg ifrån dig mobilen, koppla bort dina sociala medier för ett tag. När du går upp på morgonen hoppa i dina tofflor, brygg kaffe och läs en bok. Hur härligt låter inte det?


Jul på Liseberg
Nu bor kanske inte alla i Göteborg men för er som gör det, gå till Liseberg! Vi lovar dig att när du åker därifrån så kommer du att vara fylld utav en massa värme.

Gå på långa vinterpromenader
Skippa gymmet i ett par dagar och gå istället långa promenader. Samla krafter och energier ute i naturen istället för till ett instängt gym. Vi måste vistas ute mer!


Visualisera dig julafton framför dig
Det kanske låter lite knäppt men det funkar faktiskt! Visualisera dig julafton. När du sitter med familjen i soffan, kollar Kalle Anka & allt är bara sådär fridfullt som du vill att det ska vara.