7 kevään merkkiä

7 kevään merkkiä

Vaikka maaliskuu pilkottaa jo nurkan takaa ja aurinko on viimein tervehtinyt meitä, kevät tuntuu silti todella kaukaiselta. Koska lyhyet hameet ja juomahetket terassilla ovat vielä toistaiseksi vain etäisiä haaveita, olemme tehneet listan jokapäiväisistä asioista, joita odottaa innolla! Lifestyle -

Kun kalenteri osuu ystävänpäivään ja pääsiäisloma ei ole kuin vasta huhtikuussa, viimeiset motivaation pisarat on helppo menettää. Päivät ovat kylmiä ja osa maasta on vieläkin lumen ja loskan peitossa. Onneksi jokainen päivä tuo meitä lähemmäksi kevättä, joten olemme tehneet listan asioista, joita tehdä ja odottaa nyt kun kevät on meistä vain pienen kuukauden päässä. Toivomme, että löydät hieman inspiraatiota tästä listasta ja pidät pääsi ylhäällä vielä pienen hetken ajan.1. Ajanvietto terassilla

On vain muutamia keväisempiä asioita kuin ensimmäiset keskustelut, joita voit viettää istuen ulkona. Olipa kyseessä sitten kahvihetki kaverisi kanssa, lounas poikaystäväsi kanssa tai illallinen äitisi kanssa - se on aivan keväinen tunne. Auringon paistaessa naamaasi, aurinkolasit nenälläsi ja lempijuoma kädessäsi. Jos suljet silmät voit melkein tuntea auringon ihollasi.

2. Kenkien vaihtuminen

Me kaikki tiedämme sen. Sen yhden kenkäparin, joka pitää sinut lämpimänä läpi pahimman talven, sen joka painaa kymmenen kiloa - kummankin kengän osalta. Jokapäiväisessä elämässämme on vain muutamia onnellisempia hetkiä kuin silloin, kun saat heitettyä tämän kenkäparin aivan kaapin takaosaan ja otat takaisin suosikkikenkäsi.

3. Ohuemmat päällysvaatteet

Tiputamme kaikki noin 5 kiloa maaliskuun/huhtikuun aikana, kun pääsemme eroon villatakeista ja isot takit ovat vihdoin historiaa (ainakin muutaman kuukauden ajaksi). Ohuen päällystakin laittaminen yhden villapaidan päälle ilman jäätymistä, on tervetullut fiilis.

4. Kukkakaupat

Samaan aikaan, kun näet ihmisten pitävän ohuempia takkeja, näet myös enemmän kukkia. Kaupat alkavat laittamaan kukkansa esille, tehden kaduista vähemmän harmaat ja enemmän kiintoisammat. Ensimmäiseksi näet niitä vain tienkulmissa, mutta muutaman päivän päästä koko kaupunki näyttää värikkäämmältä, niin kuin värityskirjassa.

5. Kirpputorit

Tämä on kevään traditio. Monet koulut järjestävät kirppareita ja maalis-/huhtikuun aikana näitä voikin löytyä melkein joka viikonloppuna. Sieltä voi löytää monen monta ihanaa asiaa. Jos ei, niin ainakin kotitekoisia leivonnaisia ja kahvia - joten siinä ei voi hävitäkkään, ei väliä millainen shoppailutulos lopulta onkaan. Ota kaveri mukaan ja nauti viileästä säästä ja juuri leivotusta korvapuustista!

6. Ulkona työskentely

Tämä on niille, jotka rakastavat ulkona olemista ja haluavat mieluummin urheilla ulkona, kuin mennä salille. Asian tekeminen helpottuu heti, kun pystyt vain laittamaan lenkkarit jalkaan ja kuulokket korville. Pois isot takit, villahousut ja paksut sukat. Jalkaan vain kevyet lenkkarit ja funky musiikki soimaan!

7. Pidemmät päivät (ja paremmat kuvat)

Tämä on varmasti ensimmäinen merkki keväästä ja varmasti se ainoa, jota me kaikki arvostamme eniten? Tammikuu voi tuntua niin pimeältä ja sietämättömältä, mutta kun helmikuu ottaa sen viimeisiä askeleita ja aurinko on ylhäällä kello viiteen asti, monen sydämet alkavat kirkastua. Viimeisenä sosiaalinen media elää kuitenkin paremmin, kun sinun ei tarvitse juosta maratonia joka päivä saadaksesi kuvan päivänvalossa.


Mitkä ovat sinun lempiasiasi keväässä?


Kansikuva: @johannaturpeinen