7 hverdagsgleder i mars

7 hverdagsgleder i mars

Nå er mars rett rundt hjørnet, det er varmegrader i luften og sola har begynt å hilse på igjen etter mange mørke måneder. For noen kan det likevel føles litt for lenge til bar bakke og utepils, så vi har samlet opp litt hverdagsgleder å se frem til i måneden som kommer! Lifestyle - 6

Når kalenderen har passert Valentines Day og årets påskeferie er lagt til april, er det lett å miste siste fnugg av motivasjon. Dagene er kalde, det er snø på bakken og februars siste dager kan være uutholdelig lange. Heldigvis er hver dag nærmere våren og vi har funnet litt hverdagsgleder man kan glede seg til og gjøre nå som våren nærmer seg. Vi håper dere finner litt inspirasjon i denne listen, og holder motet oppe en liten stund til!

1. Uteservering
Ah, det er lite som slår de første samtalene man kan ha sittende utendørs. Om det er en kaffedate med en venninne, eller en lunsj med kjæresten, det spiller nesten ingen rolle. Å sitte med sola i fjeset, solbriller på nesa og favorittdrikken i hånda - det kribler i kroppen bare av tanken!

2. Skoskifte
Vi har det i garderoben alle sammen, det ene paret med sko som kjennes tyngre enn betong, det paret man søker seg til når vinteren er på sitt verste. Det er få hverdagslige gleder som er større enn å legge de bakerst i skapet, og trekke frem joggeskoene man har savnet siden oktober året før.

3. Denimjakker
Så klart tynnere jakker generelt, men olajakker har noe spesielt "våraktig" ved seg. Det finnes versjoner med fór og pels - men å ta frem den klassiske, lette jakken fra garderoben og tre den over en tynn genser før du går ut døren er i hvert fall noe vi gleder oss til.

4. Blomsterbutikkene fylles opp
Det er noe spesielt som skjer med gatene når blomsterforretningene setter blomstene sine utendørs. Gatene fylles av fargerike blomster, og i takt med dette fargelegges også byen. Lukten av friske blomster når man går forbi på gaten er et lite stykke hverdagslykke!

5. Loppemarkeder
Når våren kommer blir dugnadsånden stor, og nærmest hver helg fra mars og ut april er det minst et loppemarked å oppleve. Her kan du finne alle mulige bruktskatter, og de fleste har også salg av hjemmelaget bakst og kaffe. Ta med deg et par venner, kikk litt rundt og nyt en fersk kanelbolle i den crispy vårluften.

6. Trene utendørs
Denne er for de som er glade i å bevege seg utendørs. Det å kunne tre på seg et par joggesko, putte i øreproppene og være klar når du tråkker over dørstokken er befriende. Vekk legges alt av ullundertøy og triple lag med gensere under treningsjakka. Fingrene krysses så for at de blir liggende slik i mange måneder til.

7. Lengre dager (bedre bilder)
Dette er nok det første vårtegnet, og kanskje det de aller fleste gleder seg mest over? Dagene i januar kan føles uutholdelige, men når februar rusler mot slutten og det er sol helt til klokken er 17, da er det et par hjerter som hopper over noen slag. Ikke minst lever sosiale medier et bedre liv når man slipper å løpe om kapp med solen!


Hva er din favoritting med våren?


Foto lånt av @johannaturpeinen