7 glæder ved foråret

Selvom marts er lige rundt om hjørnet, og solen er begyndt at kigge frem igen, føles foråret stadig lidt fjernt. Mens vi venter på, at vi kan bære korte nederdele og nyde drinks udenfor, giver vi jer her en liste med hverdagsglæder, som du kan se frem til! Lifestyle - 1

Når kalenderen rammer valentinsdag og der stadig er længe til påskeferien, er det nemt at miste den sidste motivation. Dagene er kolde, vejret er ofte gråt og februars sidste dage er hårde at komme igennem. Heldigvis kommer vi tættere på foråret for hver dag, der passerer, og vi har lavet en liste med ting du kan se frem til nu hvor foråret snart rammer os. Vi håber, at du kan finde noget inspiration i listen, og at du kan holde hovedet højt bare lidt endnu.

1. Udendørs caféhygge
Der er næsten intet mere forårsagtigt end at nyde den første samtale udendørs. Hvad end det er en kaffedate med veninden, frokost med kæresten eller middag med din mor – så giver det virkelig et boost til forårsfølelsen. Når solen rammer dit ansigt, solbrillerne er på, og du har din yndlingsdrink i hånden. Hvis du lukker øjnene kan du nærmest mærke solen på huden.

2. Skoskifte
Vi kender alle sammen det par sko, der har holdt os varme gennem den hårdeste vinterperiode – og som nærmest er tungere end beton. Der er næsten intet bedre end det øjeblik, hvor du kan smide dem ind bagerst i skabet, og finde dine yndlings sneakers frem i stedet!

3. Forårsjakker
Vi taber alle omkring 5 kilo I marts/april måned hvert år, når vi kan smide de tunge uld og pelsjakker. Den fedeste følelse er, når de tunge, varme jakker kan byttes ud med en tynd forårsjakke – og så uden at fryse!

4. Blomsterbutikkerne
Samtidig med at folk begynder at gå i lækre forårsjakker, så dukker alle de smukke blomster også op. Blomsterbutikkerne pynter med udendørs blomster, så gaderne lyser meget mere op. Inden du ser dig om, er hver en gade fyldt med alle regnbuens smukke farver.

5. Loppemarkeder
Foråret byder på mange ting, og én af dem er loppemarkeder. Snart vil der være en masse loppemarkeder at finde, og måske endda hver weekend. Samtidig med at du kan nyde det skønne forårsvejr, kan du finde dig nogle gode fund ved loppemarkederne – så det er jo en win-win situation.

6. Udendørs træning
Det her er for dem, der elsker at være udenfor og foretrækker at træne udenfor frem for I fitnesscentret. Når det eneste du behøver er et par løbesko og et headset, så er selve træningen slet ikke så slem igen. Sig farvel til de varme jakker, uld-undertøjet og de store sokker. Og velkommen til lette sko og lækker musik!

7. Længere dage (og bedre billeder)
Det her er måske det første tegn på forår, og måske også det vi værdsætter mest? Januar og februar kan føles så mørke og uudholdelige, men når vi når til slutningen af februar, og solen er oppe til 17 tiden, er der en masse hjerter, der begynder at lyse op. Derudover er det nemmere at holde liv i de sociale medier, når du ikke længere skal løbe et maraton hver dag, for at nå at få et billede i dagslys.

Hvad er din yndlingsting ved foråret?

Header: lånt fra @johannaturpeinen