6 sätt att hålla liv i ditt förhållande

6 sätt att hålla liv i ditt förhållande

Det är lätt att börja ta varandra för givet, lätt att sluta ge varandra närhet och göra roliga saker ihop. Här tipsar vi om 6 enkla knep för att få liv i ditt förhållande igen! Lifestyle -

1. Ta inte varandra för givet!
Det är viktigt att inte ta sin partner för givet men tyvärr är det otroligt vanligt. Hur ska man undvika det? Visa henne att hon är nummer ett och det kan du göra på flera olika sätt. Testa med en enkel sak som att bjuda ut på en dejt, fastän man vart tillsammans länge ska man dejta. Det är romantiskt och skapar fjärilar i magen.

2. Fortsätt att lära känna varandra.
Visa henne att du vill lära känna henne mer och mer för varje dag. Ni kanske har vart tillsammans flera år men vi människor utvecklas varje dag. Har du verkligen brytt dig på senaste och frågat henne frågor som: Vad är dina drömmar & mål? Hennes tankar och åsikter kanske har förändrats. Det är lätt att glömma bort varandra och bara fokusera på vardagen. Men glöm inte att i ett förhållande ska man kunna pusha varandra framåt och alltid finnas där för varandra.

3. Ge varandra närhet.
Dagarna rusar iväg och majoriteten av alla kvällar spendera i soffan framför tvn med en mobil i handen, känner du igen dig? Ni är med varandra men ger inte varandra den kärleken som behövs. Testa att lägga ifrån er mobilerna, kura ner er bredvid varandra i soffan tänd lite ljus. Att få närhet utan saker som distraherar kan ibland vara otroligt betydelsefullt.

4. Upplev livet ihop.
Det är lätta att tappa bort varandra i vardagen då det ska handlas, lagat mat och städas. Glöm inte att göra en massa roliga saker ihop också. Ens partner ska vara ens bästavän som man kan göra allt ihop med. Så åk ut och res, shoppa, träna, diskutera framtidsdrömmar & lev det livet du alltid velat leva.

5. Rör varandra.
Glöden i ett förhållande måste man jobba för att hålla upp. Så glöm inte bort att kyssa varandra, krama varandra och mys ihop. Närhet är en viktigt punkt för att ett förhållande ska fungera. Så hångla upp honom i soffan och när han kommer hem ifrån jobbet, släng dig i hans armar som bara du kan.

6. Låt inte din negativa energi gå ut över din partner.
När du är trött efter en lång dag kan det vara lätt att bli irriterad och sänkt. Men försök att inte låta detta gå ut över din partner. Negativ energi är aldrig något bra - försök istället bli av med det negativa eller meddela åtminstone din partner att ikväll är du på dåligt humör. Låt inte det gå ut över varandra!

Bilder lånade av @fannyamandanilsson