6 julklappstips till skogarderoben

6 julklappstips till skogarderoben

Behöver du julklappstips till mamma, flickvän eller syster? Nouws Joanna Fingal och Elin Skoglund har i samarbete med Nilson Shoes plockat fram sina favoritskor denna säsongen. Fashion -

Joanna Fingal: "Hur mysiga, men framförallt trendriktiga är inte dessa innetofflor? Riktigt fina. Kan se mig själv mysa runt i dessa en kall vinterdag hemma men ändå känna mig "snygg". Extra plus är att tån är "öppen" så andas foten utan att bli för varm och instängd."

Joanna Fingal: "Här har vi en variant av den klassiska "bally" kängan men dessa till ett betydligt bättre pris. En riktigt bra, funktionell och snygg vintersko."

Joanna Fingal: "De svarta klassiska vans sneakersen är tillbaka större än någonsin. Snyggt till skinnbrallan, klänningen eller kjolen Ja, - de funkar kort och gott till det mesta! Sportigt och snyggt."

Elin Skoglund: "Jag klär mig i ganska neutrala färger och därför är det ibland roligt att liva upp outfiten något. Dessa klackar tillsammans med ett par slitna jeans, polotröja och en lång kappa så är man hemma."

Elin Skoglund: "Ett par stilrena och klassiska stilettklackar är enligt mig ett måste i garderoben. Modellen passar perfekt till galaklänning likväl som ett par slitna jeans en vårdag på stan."

Elin Skoglund: "Jag har under hela hösten letat efter den perfekta vardagsklacken och nu har jag hittat den. Klacken är varken för hög eller låg och den ser ut exakt sådär."

Artikel i samarbete med Nilsson Shoes

Writer
Redaktionen