5 Tips till en framgångsrik blogg

Nouw ger hetaste tipsen på hur du kan ta din blogg till nya nivåer! Lifestyle -

Den ständiga frågan när man bloggar är hur man gör sin blogg framgångsrik. Vägarna är många och därför har vi på Nouw bestämt oss för att börja med en ny artikel serie med bloggtips! I den här artikeln ger vi lite övergripande tips på vad du som bloggare kan tänka på för att öka chanserna att få din blogg att växa.

1. Skapa originellt material

Det är nästintill omöjligt att skapablogginlägg som aldrig skapats förut men att ha sin egen twist är viktigt om duvill särskilja dig från andra bloggar. Det kan vara allt från att ta bilderfrån annorlunda vinklar till att ha ditt egna sätt att skriva på. Man kommerlångt bara genom att alltid vara sig själv och inte skriva om saker som allaandra skriver om. Om det känns svårt så försök skriva ner stödord om vem du är,vad du står för och vad du tycker är viktigt att ta upp i din blogg och ta detfrån där.

2. Håll hög kvalitet

Här kommer vi igen till hur viktigt det är attfå din blogg att stå ut. Att ha hög kvalitet på både text och bilder ger ettprofessionellt intryck och får dig att verka som ett riktigt blogg proffs! Ochman behöver inte ha en dyr system kamera för att ta fina bilder. Mobilkameranfungerar bra men ta dig tiden att experimentera med olika ljusförhållanden, vinklar och filter!

3. Uppdatera regelbundet

Att blogga tre gånger per dag till att senplötsligt inte blogga på en vecka är inte en hit! För att dina läsare ska viljagå in på din blogg är det viktigt att de känner att det är uppdaterat när deväl gör det. Även om det är en klar fördel att blogga ofta så är det viktigasteatt informera om hur ofta du gör det så att dina läsare vet.

4. Dela dina inlägg på sociala medier

Varför blogga om ingen kan hitta dina inlägg? Gördet till en vana att dela med dig av dina inlägg på sociala medier! Välj dekanaler du tycker är roligast och fungerar bäst för dig. Om du har mycketsnygga bilder och tips i dina inlägg så kanske Pinterest är en bra idé? Ellerdu kanske föredrar Instagram, Twitter och Facebook? Testa dig fram!

5. Tro på dig själv och ha kul!

Det femte och kanske viktigaste steget är atttro på sig själv och att ha kul! Om du försöker växa din blogg så krävs passionför att man inte ska ge upp i svåra tider. Skriv om ämnen som intresserar digoch vi lovar att dina inlägg kommer bli så mycket roligare att läsa!