5 tips til de som skal på roadtrip denne sommer

5 tips til de som skal på roadtrip denne sommer

Skal du ud på vejene henover sommeren? Fun! Her har vi delt vores bedste tips om, hvordan man klæder sig, slipper af spillelisten og hvordan man minimerer risikoen for, at alle i bilen bliver hangry. Lifestyle - 2

1. Vælg det rigtige tøj

Når du skal sidde stille i en bil i lang tid, er det lidt spildt at iføre sig sit pæneste tøj. Vi synes dejlige løse bukser, en afslappet t-shirt og en hoodie med lynlås - som du nemt kan tage af og på, selv når du sidder i bilen. Eller hvorfor ikke en cool lang kjole, der er løs mod kroppen? Et andet tip er også at have et sæt til udskiftning, der er let tilgængelig i bilen. Hvis du bliver et sted og vil ændre hurtigt for at besøge en restaurant, udforske en lille by, eller hvis du bare vil opfriske dig selv i løbet af dagen.

2. Opret en playliste, som alle i selskabet kan lide

Hvad er en road trip uden en god playliste? Det er ikke kun en stemningsforstærker under selve rejsen, men det betyder også, at du kan tænke tilbage på din rejse i fremtiden ved at lytte til listen igen og igen. Men sørg for at lade alle i selskabet vælge nogle få sange hver for at minimere sure miner og unødvendige diskutioner!

3. Tag mange stop og omveje

Jo, du transporterer dig selv fra punkt A til punkt B, men du glemmer vel ikke at nyde lidt på vejen også? En road trip bør ikke være en afstand, men snarere et lille eventyr! Stop ofte, om det er fordi du vil strække dine ben eller nyde en god udsigt. Tag små omveje til steder, du vil besøge, og lad dig gå væk engang - det kan være de bedste øjeblikke af hele turen.

4. Fordel ansvaret

En god ide kan være at give alle i selskabet forskellige ansvarsområder inden rejsen. Find ud af, hvem der er bedst til underholdning, og prøv at lave en playliste med alle jeres favoritter, medbring den bedste mad, snacks og drinks for at klare alle timerne i bilen. Og hvem er bedst til at organisere? Sæt den person på sporet af mulige tider for bilfærger og hoteller. Vigtigst er det, hvem bedst læser kortet? Sæt den person i passagersædet!

5. Medbring minikøleskab og rigeligt med snacks

Ja, vi er helt seriøse, når vi siger, at vi tænker på at medbringe et lille minikøleskab, der er masser af gode minikølere, der ligner lidt køligere poser. Forskellen fra et standardkøleskab er, at disse mini-køleskabe har en ledning, som du sætter ind i bilen - og du har et lille køleskab, der forbliver koldt, så længe du kører. Når du kommer til hotelværelset, kan du tilslutte det til en almindelig stikkontakt. Og vi bør ikke glemme at fylde køleskabet med snacks! Tag hellere for meget mad med end for lidt, hvis du har et firma, hvor alle er hangry (sulten + vred) ramt. Derfor er det vigtigt at oplade med både vand og mad i bilen. God snack mad, der forbliver frisk i køleskabet kunne ex. være vegetar stænger med hummus, smoothies og kolde salater. Og sidst men ikke mindst, så husk også at medbringe lidt sødt!

Headerbillede: @SofiasMode

Billeder i artiklen: @LovisaBriggert