5 tips til at tage det perfekte outfit billede

5 tips til at tage det perfekte outfit billede

#Nouw30DayChallenge - I dag giver vores Norske fotograf, Madeleine Lohne, hendes bedste tips til at tage et godt outfit billede. Du vil få tips omkring alt fra lys, til hvordan du viser dit outfit frem på den bedste måde. Vi er sikre på, at disse tips vil hjælpe dig til dit næste shoot. Blogging tips - 9

Når du tager outfit billeder - har du da nogle ideer om, hvordan du ønsker de skal ende med at se ud? Får dit tøj den opmærksomhed som det fortjener? Hvordan er lyset? Nå, I mit hovede popper disse tanker altid op, og nej jeg får ikke altid de billeder ud af det, som jeg I virkeligheden ønskede. Men, med disse små tips jeg har lært hen ad vejen, er jeg blevet meget bedre!Selfølgelig, er kvaliteten af dine billeder en reflektion af dit kamera, mensal billeder fra din telefon kan blive rigtig gode, hvis altså du har et godt udgangspunkt.

1. Tænk på dine omgivelser. Hvad har du på? Ser mit outfit og lokationen godt ud sammen - eller skulle jeg finde et andet sted? Dette er de første tanker, som går igennem mit hoved, når jeg tager billeder. Kan du se hvor godt farverne går sammen I billederne ovenover? Det er resultatet fra den pink væg, der matcher perfekt med @siljeokland's outfit. Væggen stjæler ikke opmærksomheden, men den får outfittet til at stå endnu mere frem.

2. Lyset er muligvis den vigtigste ting. Hvis ikke du har det største udstyr, så vil jeg sige at overskyet er mit favorit vejr at skyde billeder I! Når det er scenariet, får du smukt dagslys, men samtidig får du ikke stærkt, sollys, som er svært at redigere i. Det er altid lettere at gøre billedet lysere end at gøre det mørkere bagefter. Hvis du ønsker at tage billeder på en solsskins dag, så find et sted med skygge (ligesom jeg gjorde, på billederne nedenunder).3. Er der et mønster på dit tøj? Hvis det er tilfældet, så skal du finde en naturlig baggrund. Det vil løfte outfittet istedet for at stjæle fokus. Kan du se hvordan det røde outfit står ud? Stærke farver og mønstre, har ofte brug for en neutral eller blød braggrund.4. Giv dig selv nok plads I billeder. Lad være med at tage dine billeder for tæt på, med lad der være luft omkring personen - det vil give dig mere plads, at arbejde med senere, for eksempel hvis du beskærer billedet. Tag billeder fra forskellige vinkler og længder, for at skabe mere variation, alt fra fuld figur til detaljer. Det er også okay at tage mere end 50 billeder. Jeg hader at komme hjem efter en fotosession og der så kun er et billede, som jeg kan lide.

5. Hver kreativ og udfordrer dig selv. Kom ud af din komfort zone for en kort periode og glem at andre mennesker kan se dig. Selvom det er let at stå stille og dermed undgå opmærksomhed fra de som gå forbi, så bliver det bedste billede oftest når du giver den gas og viser selvsikkerhed. Hvis du er komfortabel, så vises det I billedet, så glem hvad andre mennesker tænker. Du nyder det, Ikke sandt?Text and picture: @eddam


Writer
Redaktionen