5 tips om hur du kan synas på Nouw

5 tips om hur du kan synas på Nouw

Hur gör man egentligen för att synas på Nouw? Här har vi samlat alla tips du behöver veta! Blogging tips - 35

1. Veckans Nouw blogg: Som veckans Nouw blogg syns din blogg och dina inlägg för alla Nouws bloggare under en hel vecka. Ett utmärkt tillfälle att nå ut till flera läsare och kanske även få flera följare. Dessutom publicerar Nouw Magazine en intervju med dig i början av veckan där alla får chansen att lära känna dig bättre! Har du en inspirerande blogg med grymma bilder och snygga inlägg? Tipsa då om din blogg till [email protected] och skriv rubriken "Veckans blogg" i mailet. Glöm inte att du även kan tipsa om din väns fina blogg som du tycker är värd att bli veckans blogg!

2. Krönikor: Älskar du att skriva och vill dela med dig av dina texter? Perfekt! Vi på Nouw älskar krönikor i alla dess former. Skicka in din krönika på [email protected] med rubriken "Krönika" för en chans att bli publicerad i vårt magazine!

3. Best of Nouw: Varje vecka delar vi tio ögonblick från våra bloggare i vad vi kallar för "Best of Nouw". Allt du behöver göra för att synliggöra ditt inlägg är att tagga det med #bestofnouw och sen kanske det är just ditt inlägg som dyker upp i nästa reportage!

4. Reportage av bloggare: Har du gjort ett inlägg där du tipsar om hur man fotar utomhus på allra bästa sätt, hur man håller sig produktiv när man jobbar hemifrån eller kanske om de snyggaste jackorna i butik just nu? Vi älskar att få in härliga reportage av er bloggare! Tveka inte att skicka in ditt reportage med en länk till ditt blogginlägg på [email protected] Glöm inte att ge mailet rubriken "Reportage".

5. Bli delad på instagram: Du har väl inte missat att du kan bli delad på vår instagram Nouw_com? På Nouw_com delar vi varje vecka bilder från er bloggare så att alla kan få en massa härlig inspiration! Hur gör man för att bli delad? Jo, följ bara nouw_com och tagga sedan dina inlägg på instagram med #nouwinfluencer och/eller #nouwoutfit för att synliggöra dem och ha en chans att bli repostad!

Glöm inte bort att alltid skriva med din bloggadress i varje mail så vi hittar dig!


Har du några egna tips om hur man kan synas på Nouw?