5 steder du kan bruge til dit næste outfit shoot

5 steder du kan bruge til dit næste outfit shoot

Mangler du inspiration? Vi har plukket sammen de bedste foto locations, du kan finde i enhver by! Fashion -

1. Trapper
Det er altid en fantastisk idé at skyde dit outfitbillede på trapperne. Ved du hvorfor? Den vigtigste regel når det kommer til at tage outfitbilleder er, at fotografen skal skyde billedet fra omkring hoftehøjde eller endnu lavere. Det gør således at personen på billedet vil se højere og slankere ud og hvem ønsker ikke det?

Så hvorfor er trapper den perfekte løsning? Jo for så kan fotografen stå længere nede på trappen og ikke behøve at sidde nede på jorden, når billedet skal tages! Nu har vi løst de rygproblemer som fotografer kan få og vi vil alle se godt ud på disse fotos. Her ses et billede af @trendeneur taget af fotografen Felicia Linden.

2. Bygningernes facade
Dette er nok én af de nemmeste ting man kan gøre når man er i en by. Det eneste du skal gøre er, at finde en flot væg og tage et billede, hvor du anvender væggen som din baggrund. Personligt foretrækker jeg ikke at fotografere direkte på personen, men hellere at tage billedet mere fra siden, hvilket skabet mere dybde i billedet - men det er jo en smags sag! Her er et billede af @ELINSKOGLUND, som vi tog ude foran kontoret og det tog os ikke mere end 2 minutter. Ingen undskyldninger!

3. Op af en væg
En hvid væg virker måske ikke som den sjoveste idé når du skal vælge en location til dit billede, men med det rigtige lys kan det se fantastisk ud! Hvor flot ser det ikke ud når @Isabelalden poserer i en simpel blå stribet trøje, som en kontrast til den hvide væg?

4. Enhver location med pæle
Jeg tog dette billede af
@ahnhems ved Stockholms Rådhus, men jeg tror, at det er sikkert at sige, at man kan finde lignende pæle i enhver anden hovedstad. Dybden i dette billede er helt utrolig og det bliver meget mere interessant end for eksempel at stå på midten af en gade.

5. Under en bro
Dette er klart et af de fedeste steder at skyde billeder på. Endnu engang er søjler involveret, og du kan se, hvordan det skaber en fantastisk dybde i billedet. @emeliesundvall har taget dette billede af mig under en bro i Stockholm. Lidt uhyggeligt men åh, hvilket fantastisk resultat!

?Artiklen er oversat af @annelinneaholm