5 serier vi elsker på netflix

Søndage er til for at se Netflix og hvad er bedre end en rigtig god serie? Her giver vi dig tips om redaktionens foretrukne serier! Other -

The Fall - En spændende kriminal dramaserie, som du simpelthen ikke vil få nok af. Jamie Dornan (ham, som spiller med i fifthy Shades of Grey) spiller kvindernes morder og den såkaldte "Belfast Strangler" Paul Spector. Den feministiske ikon, Detective Stella Gibson, gør alt i sin magt for at fange denne morder, som har formået at sætte frygt i hele Belfast.

Suits - Mike Ross er et geni, der har en fotografisk hukommelse og drømmer om at blive en advokat, noget som han troede var umuligt. Harvey Spector arbejder på Personal Hardman som er New Yorks førende advokatfirma, og søger en assistent i Mike - selvom han ikke har en juragrad fra Harvard. En spændende serie, som du sidder fast i fra første episode.

How I Met Your Mother - Serien handler om romantiske Ted Mosby, der fortæller sin søn og datter om de begivenheder der førte til at han mødte deres mor. How I Met Your Mother's andre hovedpersoner er Serien er inspireret af Carter Bays og Craig Thomas venner og de skøre ting de lavede sammen i New York.

Breaking Bad - Walter White har været kemi lærer i 50 år, bliver diagnosticeret med kræft og bliver kun givet 2 år at leve i. Han ender på den kriminelle side og begynder at bruge sin viden i kemi til at skabe det fineste udvalg af metamfetamin med sin tidligere elev Jessie Pinkman. Breaking Bad er bedømt som verdens bedste serie og har vundet i alt 16 Emmy Awards. Start på serien og du vil forstå hvorfor!

Homeland - Efter otte år som krigsfange returnerer marine soldat Nicholas Brody til USA, hvor han bliver budt velkommen hjem som en helt. Men CIA-agent Carrie Mathison har oplysninger, der tyder på, at Brody er en terrorist, og dermed en trussel mod den nationale sikkerhed. Homeland er en realistisk og velspillet serie, hvor magt og politiske spil er spækket i jagten på sandheden om den mystiske Nicholas Brody.

Oversat af @jennifergeertsen