5 serier vi älskar på Netflix

Söndagar är till för att kolla på Netflix och vad passar då bättre än en riktigt bra serie? Här tipsar vi på redaktionen om våra absoluta favorit-serier! Lifestyle -

The Fall - En ruggigt spännande kriminaldrama-serie som du helt enkelt inte kommer få nog av. Jamie Dornan (han som är med i Fifthy Shades of Grey) spelar kvinnomördaren och så kallade ”Belfast-stryparen” Paul Spector. Den feministiska ikonen, kriminalinspektör Stella Gibson, gör allt i sin makt för att hinna sätta dit mördaren som lyckats sätta skräck i hela Belfast.

Suits - Mike Ross är ett geni som har ett fotografiskt minne och drömmer om att bli advokat, något som han trodde var helt omöjligt efter ett snesteg. Harvey Spector jobbar på Person Hardman som är New Yorks främsta advokatbyrå och sökte en biträdande jurist som Mike får - trots att han inte har juristexamen från Harvard. En spännande serie som man fastnar i redan under första avsnittet.

How I met your mother - Ted Mosby är en romantiker som drömmer om att hitta sin själfrände efter att hans bästa kompis Marshall friat till din flickvän Lily. I varje avsnitt får vi se hans två barn sittandes i soffan som får höra hela hans berättelse om hur han träffade deras mamma. Serien är välgjord och underhållande och har en cliffhanger som finns med ända till sista avsnittet.

Breaking bad - Walter White är kemilärare i 50 års åldern som får ett hemskt besked efter att ingenting har gått hans väg. Han hamnar på den brottsliga sidan och börjar använda sina kemikunskaper för att skapa den finaste sorten av metamfetamin tillsammans med sin förra elev Jessie Pinkman. Breaking bad är klassad som världens bästa serie och har vunnit totalt 16 Emmy-priser. Börja följa seriern så kommer du förstå varför!

Homeland - Efter åtta år som krigsfånge återvänder marinsoldaten Nicholas Brody till USA, där han blir välkomnad hem som en hjälte. Men CIA-agenten Carrie Mathison har information som tyder på att Brody är en terrorist, och därmed ett hot mot landets säkerhet. Homeland är en verklighetstrogen och välspelad serie där makt och politiska spel varvas i jakten på sanningen om den mystiske Nicholas Brody.