5 sätt att hitta nya bloggar att följa på Nouw

5 sätt att hitta nya bloggar att följa på Nouw

Dagligen publiceras det hundratals inlägg på Nouw. Vad betyder det? Jo, att det finns många bra inlägg som går dig helt förbi. Här ger vi 5 tips på hur du kan hitta din nya favoritbloggare på portalen, inom just den kategorin du är mest intresserad utav. Blogging tips - 43

Vi är väldigt stolta över att vara en portal där ni bloggare skriver och inspirerar så mycket. Här finner du allt ifrån bloggar om mode, föräldraskap och vardag till yoga, ridsport och mat. Men mitt bland det konstanta flödet av nya inlägg som publiceras kan det vara svårt att hitta just dina nya favoriter. Här har vi därför samlat 5 sätt att hitta nya guldkorn för dig att följa och inspireras av!


1. Direkt i nyhetsflödet

När du klickar dig in för att skriva ett blogginlägg är det ganska lätt hänt att man scrollar lite i nyhetsflödet först. Eller hur? När du scrollar bland blogginläggen får du även upp en del "förslag på bloggar att följa". En bra och enkel funktion!


2. Under Bloggar

I menyn hittar du kategorin "Bloggar", precis till höger om "Din blogg". Utifrån den kategorin kan du se allt våra grymma Nouw-bloggare har att erbjuda. Vill du exempelvis se de senast publicerade inläggen eller spana in topplistan? Ja, det hittar du under kategorin "Bloggar".


3. Separata kategorisidor

Detta är perfekt för dig som är intresserad av ett specifikt ämne! Då kan du bara klicka dig in på kategorin och därefter scrolla igenom mänger av inlägg gällande det valda ämnet. Är det design och inredning du brinner för? Eller är det kanske rese-bloggar du föredrar? Vad du än föredrar finns det många kategorier du kan scrolla igenom för att inspireras.


4. Vilka följer andra?

Ta dig en titt på vilka dina favorit-bloggare följer! På Nouw kan man både se profilers följare samt vilka de själva följer. Att använda denna simpla funktion kan vara ett smart sätt att hitta nya inspirationskällor på.


5. Nouw Magazine

Varje vecka bjuder Nouw Magazine på inspiration från våra bloggare, i form av veckans outfits, Best of Nouw samt veckans blogg profiler. Ja, att scrolla igenom vårt magasin kan vara det perfekta sättet att både inspireras och att hitta nya favorit-bloggare.


Writer
Redaktionen