5 saker som säger att han är rätt för dig

Känner du att du har hittat rätt? Om du känner att punkterna här nedan prickar helt rätt - då är ni förmodligen perfekta för varandra! Lifestyle -

1. Du behöver inte göra dig till
Du vet att han är rätt för dig när han älskar dig för just den du är. Han accepterar alla dina sidor, både de dåliga som bra. Du kan vara dig själv och behöver aldrig oroa dig för att han kommer att döma dig.

2. Ni kan bråka och lösa konflikterna
Visst låter det härligt när man hör om par som aldrig bråkar? Enligt statistiken är det inte positivt för förhållandet i längden. Förmodligen kommer det inte att hålla. Varför? Det är viktigt att diskutera åsikter, göra sin röst hörd och visa känslorna man känner. Par som faktiskt har en konflikt och löser problemet kommer att komma vidare snabbare. Så om du har hittat en partner som du bråkar med lite ibland, det är inte konstigt. Utan kanske bara något positivt i längden! Så lätta på hjärtat om du känner något, det är viktigt.

3. Ni stöttar varandra framåt
Om du har hittat den rätta så kommer ni att stötta varandra framåt i livet. Han ska inte hindra dig ifrån att göra saker du gillar, utan istället peppa & inspirera dig till att ta steget.

4. Ni är snälla mot varandra
En punkt som låter självklar i mångas öron men i andras inte. Att vara snäll är grundnyckeln till ett lyckligt förhållande. Så ni gör varandra tjänster, kramar varandra när det känns tufft och berömmer när den andra gör något bra.

5. Ni har kemi
Om dina vänner säger att du ser lycklig ut när du är med honom, stämmer det förmodligen. En kompis som känner dig utan och innan vet när du är lycklig och inte. Så fråga dina vänner, hur kollar han på mig? Hur är han mot mig? Om du känner dig lycklig och dina vänner instämmer så vet du nästan till 100% att han är den rätta för dig. Att ha kemi mellan varandra är viktigt och även att kunna ha det i större sammanhang än bara hemma i sängen...

Bild lånad av @alicestenlof