5 inspirerande inredningsbloggar att spana in

På Nouw är vi stolta över att ha så många typer av bloggare, med olika inriktningar & stilar. Idag ger vi lite extra kärlek till fem av våra fantastiska inredningsbloggare på portalen. Lifestyle - 26

Linzo's House

@linzoshouse delar med sig av glimtar av sitt öppna, ljusa och stilrena hem. Hit kan du komma för att finna lika mycket inspiration som lugn. På bloggen ryms även vardagsglimtar, middagar och ett och annat shoppingtips.


Bara Vickan 

Gillar du stämningsfulla och svala bilder, ja - då är det @baravickan du ska kika in hos. Fantastiska stilleben, mysig barnrumsinredning och avkopplande trädgårdsarbete. Det är helt enkelt ren avkoppling att läsa Vickans blogg!


Cornelia's Interior

Färgklickar i ljusa rum är vad vi ser hos @corneliasinterior - och vi gillar det! Här samlas inspiration från Hemnet med vardagssnaps och detaljer från Cornelias vackra och färgsprakande hem.


Lifestyle by Jana

Hos @janaheinrici finns lika mycket mode som inredning - den gemensamma nämnaren är att det ger oss ha-begär. Allt levereras med guldkant inne hos Jana och det är inte oss emot. In, njut & inspireras!


Inger-Lise 

I vårt vackra grannland Norge bor @Ingerliselille med sin familj i en fantastisk villa med utsikt över en fjord. Vi bjuds på vackra dukningar, fina utsikter och överlag en massa härlig inspiration. Här kan du drömma dig bort länge.Vi hoppas att ni funnit lite nya favoriter! Vilken kategori vill ni ha bloggtips för näst?