5 HÅRSTILER for kort hår

​Har du noen gang sett kjendisenes kortklipte manke og tenkt at du vil klippe deg akkurat sånn, men så tørr du ikke likevel? Eller har du kanskje kort hår allerede, men aner ikke hvordan du skal ordne det? Her gir jeg dere en real slump med grunner til at kort hår er et godt valg og mine fem fineste frisyrer. Beauty -

Å ha langt hår er nydelig, men krever en del tid til tørking og styling enn det kort hår gjør. Å ha en skulderlengde eller bob vil nesten ordne seg selv over natten, om du vil ha en slags "casual messy look". Hvor mange sommere har du ikke satt fast håret under armen din og lugget deg selv eller sovet med noen som har dratt deg i håret om natten. Det er kjempe irriterende og du får lett kortere lunte som en hårsår person. Get rid of it! Jeg vet akkurat hvor forskjellig det er. Fra å kunne lufttørke håret i en halvtime, til å måtte føne det i en time. Det sliter mye mer på håret med langt hår - om du bruker varmeapparater for å føne, rette og krølle daglig i forhold til kort hår, hvor du kan slippe unna mange av slitasje-verstingene.

Hos frisøren koster det alltid mer for langt hår, kontra kort hår. Er ikke det en grunn i seg selv? Nå kan du slippe å betale tillegg for at frisøren skal bruke mer tid, farge, sjampo og balsam på deg. På hjemmebasis bruker du også veldig lite sjampo og balsam i forhold. Det sekundet du reiser deg opp av frisørstolen og kjenner på ditt nye, korte hår kommer du til å hoppe av glede. Det er lett, fullt av volum og du kommer til å gå og vifte med det som ingenting annet! Kortere hår, veier ikke så mye og gjør det derfor enklere å holde volumet i håret hele dagen. Du blir heller ikke supersvett i sommervarmen. Å ha skulderlangt hår er veldig "søtt", du ser automatisk yngre og freshere ut. Jeg lover deg. Vått hår, tørt hår, ubehandlet hår, stylet hår - du føler deg fortsatt fresh.

Rett hår: En av mine favoritt-frisyrer er å ha håret rett ned, etter en god runde med rettetang. Jeg bytter på sideskill og midtskill, selv om jeg kanskje heller velger en midtskill. En jente som rocker denne stiler mer enn noen andre er for eksempel Noora fra P3 Skam serien eller Sia som har lugg i tillegg.

Dobbel-dotter: Denne frisyren har jeg forelsket meg helt i de siste dagene. Jeg ble veldig inspirert av Pinterest, da jeg så at flere hadde dobbel-dotter istedenfor én. En litt hipstervri på half-up half-down er alt jeg trengte i livet mitt akkurat nå, dette er min favoritt!

Dobbel flette: Disse flettene kan du flette på deg selv. De kan flettes både innover og utover som jeg har gjort her. Det å flette seg selv krever noen dager med øving, men det er så verdt det når du får det til. Start med å dele håret i to med en spiss del av en kam og fest strikk i den ene halvdelen for å holde den separert fra delen du skal flette. Et godt tips er å bøye hodet litt bakover, slik at du får en mer naturlig flette-posisjon på hendene dine. Eller så kan du jo alltids spørre om noen andre kan flette håret ditt.

Half-up half-down: Denne frisyren har jeg omtrent brukt opp det siste halve året, da jeg alltid har satt opp halve håret i en hestehale. Personlig liker jeg ikke å ha hår foran ansiktet, så dette har alltid vært en reddende løsning for håret mitt. Ved å stramme den enda mer som på bildene, vil du få en nydelig flette på toppen av håret som ser litt mer søt og chic ut. Du kan også ha en litt mer avslappet variant som ligger mer ned langs hodet.

Musefletter: Sist med ikke minst, museflettene, de kan vi da ikke glemme? Her har jeg bare delt håret i to med en kam og festet et strikk i hver side. En kjempe søt, enkel og pen look som automatisk får deg til å se litt mer velstelt ut! Jeg får også veldig mange kommentarer på at jeg ser litt søtere ut, hver gang jeg går for denne looken, og jeg må faktisk si meg enig.