5 gratis billederedigerings programmer

5 gratis billederedigerings programmer

Der findes mange gode redigeringsprogrammer derude, og blandt nogle af dem findes en del guldkorn, som er helt gratis! Blogging tips -

PicMonkey – Er et online værktøj, hvor du loader det billede op, du gerne vil redigere. Her kan du redigere dine billeder ved at lægge på filter, effekter og tekst – på en hurtigt og enkel måde! Programmet er gratis, men du kan vælge at opgradere dig for at få annoncefri, flere filtre og flere funktioner. Vil du have tips til, hvordan du kan anvende PicMonkeys funktioner – så har de en blog, hvor de har samlet tips!

Findes til: Online

PhotoScape – Nøglefunktionen for dette program er, at det som kaldes for ”batch editor”, hvilket betyder, at du kan redigere flere billeder på samme tid. Du kan lægge flere billeder op for at skabe en GIF, dele op et billede i flere dele og konvertere et billede fra RAW-format til en JPG fil.

Findes til: Mac & Windows

GIMP – Er et redigeringsprogram, hvor du kan gøre det meste. Er du bekendt med hvordan Photoshop ser ud, så vil kunne genkende det når du anvender GIMP. Her kan du redigere i flere forskellige lag, have flere billeder i forskellige faner samtidigt og der findes plads for plugins. Programmet har mange funktioner og er et rigtigt godt gratis-alternativ til dig, som er velbekendt med, at arbejde i lignende redigeringsprogrammer, såsom Photoshop. Er du derimod nybegynder kan dette program være lidt overvældende.

Findes til: Mac & Windoes

BeFunky – Endnu et program, som du nemt kan anvende uden at downloade det til din computer. I stedet loader du dine billeder direkte op til sitet og redigerer i det online. Her kan du redigere dine billeder og skabe forskellige former for collager. Der findes yderligere en funktion, som de kalder for design, hvor du helt enkelt kan designe dine egne indbydelser, menuer, brochurer eller hvorfor ikke din egen plakat? BeFunky er helt enkelt nemt at arbejde med!

Findes til: Online

Nouws billedredigeringsprogram – Dig som blogger på Nouw har mulighed for at redigere dine billeder hurtigt og smidigt i vores redigeringsværktøj. Det finder du der, hvor du skriver dine indlæg. Her kan du blandt andet lægge på filter, justere farveskala, kontrast, skygger og lys, tilføje tekst eller tegne på billedet med et penselværktøj.

Findes til: Dig som har en blog på Nouw.


Har du et andet redigeringsprogram, som du kan anbefale?


Omslagsbillede: @moamattsson