5 fotoappar för din Instagram

Här har vi samlat 5 fotoappar som ger dig perfekta bilder utan att behöva vara proffsfotograf. Lifestyle -

VSCO - Ett publiceringsverktyg precis som Instagram fast med betydligt mindre publik. Det är dock en riktigt bra app för redigering som du sedan kan spara utan att publicera på VSCO. Här kan du även använda gratis filter samt köpa till filter för en billig peng.

Boomerang - En väldigt enkel app där du tar och klickar på knappen (det finns bara en att välja på) och tryck på den en gång så gör Boomerang resten. 10 bilder tas och blir till en minivideo som spelas upp fram och tillbaka. Så enkel, du behöver inte ens fixa konto och det tar några sekunder att få till en riktigt snyggt klipp.

Nouw -Via appen kan du enkelt redigera dina bilder och som sedan sparas direkt i din mobil när du har redigerat klart. Enkel redigering med ett kraftfullt redigeringsverktyg från Adobe (företaget bakom photoshop). En app-måste för din Instagram!

Snapseed - Modern men lite svårare att förstå sig på. (påminner om Photoshop). Appen tar en stund att lära sig men så fort du lär dig kommer du bli mästare på snygga Instagrambilder. Denna fotoapp är även en storfavorit hos bloggare!

Afterlight - Är den perfekta appen för dig som vill ha ett proffsigt resultat på nolltid! Deras design är stilren och enkel att förstå sig på. Här finns det över 70 grymma filter att välja mellan, så om du älskar filter borde du satsa på Afterlight.