3x Bloggaajiemme suosikkitakkia

3x Bloggaajiemme suosikkitakkia

Kolme takkia, jotka pitävät bloggaajamme lämpimänä kevättalven pakkasissa! Lämpeätkö hempeälle pastellin pinkille, rohkealle leopardikuosille vai käytännölliselle puffer takille? Fashion - 2

PUFFER-TAKKI

Missguided

Muhkea puffer takki pitää sinut lämpimänä kevättalven pakkasilla, näyttäen samalla supertrendikkäältä. Mitäpä muuta takilta voisi toivoa? Valitse lyhyen mallinen puffer takki ja yhdistä se mutsifarkkuihin tai kääriydy untuvapeittomaiseen pidempään malliin kylmimpinä päivinä, etkä varmasti palele. Suosittelemme myös tsekkaamaan äidin takkikaapin ennen ostoksille lähtöä, sieltä voi tehdä löytöjä!

LEOPARDIKUOSI

Ivy Revel

Rohkea leopardikuosi villitsee tänäkin keväänä takkirintamalla, eikä ihme että bloggaajamme ovat hullaantuneet kyseiseen trendiin. Leopardikuosinen takki tuo asuun kuin asuun "sitä jotain" ja näyttää aina naiselliselta! Tämä kuosi jakaa mielipiteet kahtia vuosi toisensa jälkeen, mutta me alamme kallistua tämän jo jonkinlaiseksi klassikoksi muodostuneen trendin puoleen!

PASTELLIN PINKKI

2nd Day

Kyllästyttääkö musta-harmaa takkivalikoimasi? Tuo asuihisi ripaus raikkautta pastellin pinkillä takilla ja suuntaa katseesi kohti kevättä! Pastellin pinkki sopii yhteen yllättävän monen väriyhdistelmän kanssa, vaikkei niin heti luulisi. Jos pelkäät pinkin takin tekevän lookistasi liian tyttömäisen, niin vaihda jalkaan nahkahousut ja asu saa heti ihan uudenlaista särmää!