3 tips til hvordan du kan synes på Nouw

Her har vi samlet all infoen du behøver å vite for å kunne synes hos oss på Nouw Magazine: Lifestyle -

Ukens Nouw blogg – har du en blogg med bilder av topp kvalitet, samt inspirerende innlegg? Som ukens blogg vil alle innleggene dine synes for bloggerne på Nouw i løpet av en helt uke. Det gjør at du enkelt kan nå ut til flere, samtidig som du kan få flere følgere. Du får også en hel reportasje om deg selv på startsiden, der vi spør deg flere spørsmål som gjør at leserne kan bli bedre kjent med deg. Du kan også tipse om en venn som du mener fortjener å være ukens blogg hos oss. Send oss en mail til tips@nouw.com! Husk å merk mailen med ”Ukens Blogg”.

Ukens Nouw antrekk – Har du vært ute å fotografert antrekket ditt som du er veldig fornøyd med? Hver uke har vi ukens antrekk, der vi løfter frem både store og små bloggere som har flotte outfits. Merk deg at bildene må ha en høy kvalitet, og at innlegget må være aktuelt (det kan ikke være et gammelt innlegg). Send oss dine outfit-bilder til tips@nouw.com! Husk å merk mailen med ”Ukens antrekk”.

Reportasje fra bloggere – Du har kanskje skrevet et innlegg der du tipser om hvordan man skal redigere bilder i Photoshop? Eller hvilke jakker man må skaffe seg denne vinteren? Eller kanskje til og med hvordan man skal fotografere når solen har gått ned? Vi elsker å få inn tips fra bloggere, så tvil ikke i å sende oss din reportasje til tips@nouw.com! Husk å merk mailen med ”Reportasje”.

PS: Husk å legg ved bloggadressen din i hver mail, slik at vi finner deg!

Omslagsbild och oversatt av: @karolinesmadal