3 smarriga recept inför våffeldagen!

3 smarriga recept inför våffeldagen!

Våffeldagen närmar sig och vi hoppas att ni är lika taggade som oss! Vi har tagit fram lite olika recept från våra kära bloggare. Kanske serveras den klassiska frasvåfflan hos dig - eller varför inte testa en kladdkaksvåffla eller bananvåffla? Food & Recipes - 24

Bananvåffla 

Kan detta vara nästa grej efter succén med bananpannkakor? Vi tror i alla fall det, ett perfekt alternativ om man är sugen på en lite nyttigare variant av våffla. Den passar ju perfekt som en lite roligare lunch, mellis, eller egentligen närsomhelst? @alwayshungry har toppat med bland annat honung och de ser helt magiskt goda ut.

Läs receptet här


Kladdkaksvåffla 

Här kommer det perfekta receptet till alla er chokladälskare där ute - nämligen kladdkaksvåfflor! Precis lika enkelt att göra som vanliga frasvåfflor, men enligt @Fredagskakan så mycket godare. Definitivt någonting som kommer att testas av oss, ser så gott ut med vaniljglass och bär till.

Läs receptet här


Veganska & glutenfria våfflor 

Är du vegan, glutenintolerant eller kanske både och? Håll i hatten i så fall för här kommer det perfekta receptet för dig. @100kitchenstories har gjort dessa våfflor och de ser så fantastiskt goda ut. Man kanske borde göra som hon och lyxa till frukosten lite med dessa?

Läs receptet här