3 sätt att boosta din blogg i vår

3 sätt att boosta din blogg i vår

Sugen på att fräscha upp bloggen inför den efterlängtade våren? Vad bra, för här tipsar vi om 3 enkla sätt tips för hur du tar bloggen till en ny nivå våren 2019! Bloggtips - 39

Testa en ny designmall

Det första intrycket av din blogg ges av din design. Med våra nya fräscha design-mallar kan du ge din blogg en helt ny image på några minuter. Ge dina läsare något nytt att mötas av när de kikar in! Gå in under Din blogg/Design/Designmall för att kika på de mallar som du kan utgå ifrån när du skapar din design.


Använd färg i bloggen

Passa på att använda mer färger i bloggen under detta sommarhalvåret. Du kan exempelvis ha en stark röd färg i dina rubriker för att dra uppmärksamhet till dina inlägg, eller mer pastelliga toner i vårens anda. Och du vet väl om att du även kan ändra bakgrunden på din blogg!


Härlig & färgglad inspo från @cassandralun


Starta en ny serie i bloggen under våren

Förutom att uppdatera designen, vore det väl roligt att starta en ny serie i din blogg. Till exempel att varje onsdag bjuda på ett läckert recept, varje fredag utmana dig själv eller helt enkelt att skriva ett peppande inlägg varje vecka! Inte bara blir det en rolig veckotradition för dina läsare, utan det minskar även chansen för blogg-torka. Win-Win!


Omslagsbild: @johannaturpeinen


Skribent
Johanna Kindbom