2 fede moduler til dit design

Her får du tips til, hvordan du kan pifte dit design op på bloggen med 2 fede moduler, som nemt kan gøre dit design endnu finere og skabe synlighed til flere af dine blogindlæg. Blogging tips - 3

POST PUFF

"Text Puff" kan være med eller uden et billede og her er teksten uden for billedet. Du kan vælge at tilføje teksten nedenfor eller på en af siderne. Sådan kan du tilføje den:


Find 'Post Puff' og træk den ned i dit design - enten i bunden eller i din sidebar.Ovenstående eksempel viser, hvordan det vil se ud i bunden af en blog. Hvis du trykker på tandhjulet har du mulighed for at ændre i modulet såsom; Antal kolonner og rækker, højde/bredde på billederne, om de viste indlæg skal være fra en bestemt kategori eller de nyeste indlæg. Prøv at eksperimenter lidt derinde, og vælg det som du synes er bedst til dit design.

Tryk herefter Gem & Offentliggør / Gå derefter ind for at se det færdige resultat på din blog. Nedenfor ses et eksempel på 'Post Puff':

IMAGE PUFF

"Image Puff" er et billede med en tekst i billedet - du kan placere tekst i toppen, midten eller på den nederste kant. Billeder og tekster opdateres automatisk, når du blogger! Sådan kan du tilføje den:


Find 'Image Puff' og træk den ned i dit design - enten i bunden eller i din sidebar. Tryk igen på tandhjulet på modulet for at ændre i designet. Tryk herefter Gem & Offentliggør / Gå derefter ind for at se det færdige resultat på din blog.

Ovenstående eksempel viser, hvordan 'Image Puff' vil se ud i en sidebar. Du kan fremhæve bestemte kategorier eller indlæg, som du mener er interessante for dine læsere.