12 tips for nybegynnere på nouw

12 tips for nybegynnere på nouw

Er du ny på nouw, eller bare vil ha noen ekstra tips på å komme i gang med en bra blogg? Lifestyle - 26

1. Finn en bra plattform!
NOUW, NOUW, NOUW! Jeg har både hatt blogg.no og nouw.com - og jeg elsker nouw.com så mye mer enn blogg.no. På nouw er det mye lettere å fikse design, du får hjelp av de som jobber her med en gang, og det er mye lettere å bli anerkjent her enn på blogg.no.

2. Ikke stress om statistikken
Du blir ikke kjendis på 1, 2 eller 3 dager. Så ikke vær redd hvis det bare er noen få inne på bloggen din. Om noen måneder er du glad det bare vare noen få som så dine første poster(been there, done that).

3. Lev et liv som er verdt å blogge om
Det er mye enklere å blogge hvis du gjør mye spennende ting. Det trenger verken å være dyrt eller slitsomt, men kanskje det å bare ta seg en tur i parken med noe god mat - og kameraet, og vipps - så har du noe å blogge om!

4. Skaff deg bloggvenner!
Les andre sine blogger og kommenter innleggene deres. Kanskje dere kan følge hverandre på instagram og snapchat også. Det er alltid så deilig med sånne "blogg"venner - fordi man alltid har noe å snakke om, kanskjek til og med å hjelpe hverandre litt på veien .

5. Ikke føl at du må følge noen regler
Det fine med å ha en egen blogg? Du har ingen regler å følge! Det er din blogg - og du gjør akkurat hva du vil.

6. "Simple is better"
Ikke gjør alt så komplisert. Bruk enkle ord, enkle setninger, enkle farger og enkle innlegg.

7. Du trenger ikke å blogge hver dag
?Du vil ikke miste alle følgerne dine hvis du poster 3 ganger i uken, eller 1. Finn et skjema som passer best for deg. Noen liker å poste 2 innlegg om dagen, andre ikke.

8. Gode ting kommer med tiden. 
?Alt skjer ikke under natten. Du må jobbe deg oppover, og jo mere innsats du legger i bloggen, jo mer godt kommer det ut av det. Det er ikke et "race" i blogging. Ta det i ditt eget tempo.


LES RESTEN HER