11 tapaa sanoa " Rakastan sinua " ystävänpäivänä

11 tapaa sanoa " Rakastan sinua " ystävänpäivänä

Rakkauden päivä on aivan kulman takana, tehden siitä täydellisen ajoituksen näyttää kiitollisuutta rakkaimmillesi. Täällä luettelemme 11 hurmaavaa tapaa kertoa jollekulle, että rakastat heitä, sanomatta näitä kolmea maagista sanaa. Lifestyle -

14. helmikuuta on ultimaattinen päivä juhlia kaikenlaista rakkautta elämässämme. Ystäviä, partnereita, tuttavia - kukatahansa sinulle läheinen, näytetään heille, että välitämme heistä. Onko sinulla vaikeuksia näyttää arvostusta niille joista välität ? Me autamme sinua pienellä listalla, joka varmasti inspiroi !

1. Pyydä läheistäsi lähtemään kanssasi pitkälle kävelylle raikkaaseen talvisäähän. Pukeudu lämpimästi ja yllätä heidät heidän lempparilla kuumalla juomalla lähimmästä kahvilastasi. Tai ota mukaan termos kupit kotoa!

2. Tee aamiainen sänkyyn. Sen ei tarvitse olla sen vaikeampaa, eihän?

3. Kirjoita kirje asioista, joista pidät henkilössä ja lähetä se postin kautta. Siinä on jotain spesiaalia, kun vastaanottaa postista rakkauskirjeen, eikö olekkin?

4. Osoita kiinnostusta, jostain asiasta läheisesi todella pitää. Tykkäävätkö he esimerkiksi luistelusta? Miksi ette menisi pienelle retkelle luisteluradalle ja pidä useita kaakao taukoja!

5. Ota yksi päivä aikaa kokonaan teille kahdelle. Ei kännyköitä, häiriötekijöitä tai muita pakollisia asioita - vain te kaksi.

6. Lähetä heille tekstiviesti näyttäen, että välität heistä.

7. Mene ruokakauppaan ja osta kaikkia asioita he rakastavat - näyttäydy sitten heidän ovellaan kaikilla ihanuuksilla!

8. Kukkakimpun antaminen on klassikko syystä, eikö vain?

9. Menkää matkalle, vain teidän kahden kesken. Älä aliarvioi ympäristön vaihdon voimalla ja "kaikesta pois pääsemisellä".

10. Etsi lempikuvasi teistä kahdesta, paikoista joissa olette vierailleet ja yksinkertaisesti asioista, jotka muistuttavat toista. Tulosta ne ja laita ne albumiin, tällä tavalla voitte istua alas ja selailla niitä yhdessä!

11. Kerro se musiikilla! Tee musiikkilista useilla biiseillä, joista tiedät heidän tykkäävän tai jotka tarkoittavat jotain teidän suhteessa. Täten teillä on ihana lista tupaten täynnä positiivisia viboja, täydellinen tunnelman nostattaja harmaana helmikuun päivänä, eikö totta?Kansikuva: @johannaturpeinen