10 ting du kan skrive om når du har blog tørke

Sidder du der igen og ikke har nogen idé om hvad du skal blogge om? Er inspirationen helt væk? Så skal du læse med her for der kommer 10 tips til hvad du kan blogge om! Lifestyle - 2

1. Blogliste
Noget som aldrig bliver kedeligt at læse om er lister. Det er nemt at skrive om og let at læse. Du kan finde disse lister rundt omkring – søg blogliste på google.

2. Tilbageblik
Kig tilbage på dine billeder og saml billederne sammen i en fin collage fra tidligere rejser, seneste sommer eller hvad du lavede for præcis et år siden.

3. Anbefal om tøj
At anbefale om tøj kræver ikke specielt meget energi eller inspiration.

4. Fortæl om dine favoritbloggere
For at komme langt i blogbranchen handler det om at give og tage. Hvis du giver tips om din favoritblog så kan det være en dag de fortæller om dig! Mere PEP til vores ”konkurrenter”!

5. Vis gamle outfits
Saml nogle af dine seneste outfitbilleder og lad dine læsere stemme om, hvilket de synes er pænest.

6. Q&A / Spørgerunde
Lad dine læsere stille digspørgsmål og senere på dagen/ugen svarer du på dem i et indlæg.

7. Bliv inspireret af magasinerne
Nogle gange kan det være skønt atgøre sin blog lidt mere til et magasin, så man føler, der ”sker noget”. Læs dit favorit magasin og forsøg at skriv en lignende artikel/reportage, som de har lavet. Måske en kærlighedsliste: 10 tegn der viser du er rigtig forelsket... I forstår hvad jeg mener! Lidt mere kreativitet!

8. Inspiration
Lav en collage fyldt med massere af inspirationsbilleder fra tumblr, Instagram, bloggere og pinterest. For at gøre det endnu mere enkelt for dig, forsøg at finde på et specielt tema til din collage. Måske rejser, hår eller mode.

9. Skriv en guide over din by
Lav en liste med dine favoritrestauranter, barer og shopping!

10. Fortæl sandheder om dig selv
Læserne bliver aldrig træt af at lære dig at kende, det lover jeg! Så forsøg at åbne dig op lidt mere, fortæl om nogle sandheder du aldrig har skrevet om på bloggen før.

Oversat af: Anne Linnea Holmstrøm - blog: nouw.com/annelinneaholm