10 saker att skriva om när du har bloggtorka

Sitter du där igen och inte har någon aning om vad du ska blogga om? Är inspirationen som bortblåst? Då ska du kolla in här för 10 tips vad du kan blogga om! Lifestyle -

1. Blogglista
Något som aldrig kommer bli tråkigt att läsa om är listor. Det är lätt att skriva och lätt att läsa om. Du kan hitta dessa listor lite var som, googla blogglista.

2. Throw Backs
Samla på dig lite bilder ifrån någon tidigare resa, sommaren eller kanske vad du gjorde för exakt ett år sedan.

3. Tipsa om olika kläder!
Att tipsa om lite kläder kräver inte alls mycket energi eller inspiration. På Nouw kan du lätt göra detta genom Metapic, då får du även betalt.

4. Höj dina favoritbloggar
För att komma någonstans i bloggbranschen handlar det om att ge och ta. Om du tipsar om dina favoritblogg så kanske de en dag tipsar om dig! Mer PEPP till våra "konkurrenter"!

5. Visa upp gamla outfits
Samla på dig dina senaste outfitbilder och låt dina läsare rösta om vilken dom tycker är snyggast.

6. Frågestund
Låt dina läsare fråga ut dig och senare under dagen/veckan svarar du på frågorna.

7. Inspireras av tidningar
Ibland kan det vara skönt att göra sin blogg lite mer till ett magasin så att det "händer något". Läs din favorittidning och försök att skriva något liknande reportage som dom har gjort. Kanske en kärlekslista: 10 saker som visar att du är riktigt kär... Ni förstår vad jag menar! Mer kreativitet!

8. Inspiration
Gör ett kollage fyllt med en massa inspirationsbilder ifrån tumblr, instagram, bloggar och pinterest. För att göra det ännu enklare för dig, försök att rikta in ditt kollage på något speciellt tema. Kanske resor, hår eller mode.

9. Skriv en guide över din stad
Lista dina favoritrestauranger, klubbar & shoppingaffärer!

10. Berätta 10 sanningar om dig själv.
Läsare tröttnar aldrig på att lära känna dig, jag lovar. Så försök att öppna dig lite mer, skriv om sanningar du aldrig berättat i bloggen tidigare.