Hej alla fina!

Hur är det med er idag? Själv är det toppen!
Just nu sitter jag på bussen påväg hem, är faktiskt stressad eftersom att jag nu måste hem fort en sväng, packa lite grejer för att sedan följa några klasskamrater till Härnösand på ett dansmaraton. Aldrig varit på något sånt förut men det känns kul, får väll testa på något nytt, kanske tycker att det är svinkul vem vet. Har ni något kul att se framemot idag?
Men nu ska jag inte skriva något mer, men vi ses senare och ni för ha en springas bra helg allihopa!

Puss, Mafusa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Det var liksom inte igår, hihi. Men hur är det med er nu för tiden? Själv så är det toppen med mig även fast jag är sååå sjukt skoltrött, fast vem är inte det egentligen? Sen så har det hänt både positiva och negativa saker i mitt liv, men jag försöker alltid hålla humöret uppe!

Ja som sagt så var det inte igår jag var här på bloggen på grund av olika anledningar, men nu ska jag försöka ta tag i detta och bli mer aktiv här på bloggen vilket känns så himla kul för att motivationen is back!!

Hur som helst så har det redan gått en månad utav det nya året, tiden går verkligen så sjukt fort. Har ni några nyårslöften som ni har klarat hittills? Själv har jag inga löften utan tar saker som det kommer helt enkelt. Sedan försöker jag bara leva livet på det bästa sättet och göra saker som jag mår bra utav. Sen har jag såklart vissa krav på mig själv, att bland annat ta tag i saker och inte skjuta upp dom. Jag ser verkligen framemot det nya året och jag hoppas att ni också gör det. Men nu har jag tänkt att lägga mig och ni får fortsätta att ha en bra kväll så hörs vi imorgon, godnatt!

Puss, Mafusa

Likes

Comments

Heeeey!

Hur är det med er finisar? Själv är det toppen.
Alltså ursäkta mig men alltså vädret, WTF?? Igår var det ju hur fint väder som helst och man var så taggad på livet och hela köret och nu ba bläää, ja hörni vädret är olojal.
Men iallafall just nu så är jag med Lovisa och vi har precis fått hem våra pizzor, It's friday klart man ska lyxa till det då.
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men vi får se, uppdaterad er babes.

Puss, Mafusa

Likes

Comments

Hejsan bloggen!

Blev inte så mycket uppdatering idag, förlåt för de.
Men idag så for jag till Jenny efter skolan det var hur mysigt som helst. Det var ett tag sen vi träffades så detta var behövligt. Vi gjorde en kladdis som blev prima, det kanske inte ser ut så på bilden men den blev svin god.
Men är det bra med er? Själv är det bara bra lite trött bara.
JAAAA IMORGON ÄR DET FRIYAYAYAYA, YAAAS!!!!
Men vi ser vad vi har för planer imorgon kompisar, vi ses godnatt.

Puss, Mafusa

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjenare bloggen!

Hur är det med er? Själv är det underbart, tack.
Idag så har det inte hänt något speciellt alls precis som alla andra dagar.
Jag gick lite på stan med en kompis. Det var halva priset på alla glassar på Pressbyrån och så man var ju bara tvungen att köpa.
Men nu iallafall så är jag hemma och måste plugga, man ligger lite efter nu när man har varit hemma en dag, välkommen till gymnasiet.

Puss, Mafusa

Likes

Comments

Hello!

Hur är det med er allesamman? Själv är det bra, mensvärket har lagt ner sig lite sköönt.

Jaa idag kom mina skor som jag hade beställt, blev hur glad som helst tills jag skulle testa dom... Dom var hur stora som helst för mig, alltså detta måste vara ett skämt, faan också. Jag som var så så så taggad på att få ha på mig ett par nya sommar skor nä tyvärr så är dem för stora, faan men aja får väll skicka tillbaka dom och bara vänta.

Men iallafall sen så tog jag och la familia en lång promenad, lillebror var på träning så det var bara vi tjejer och det var hur mysigt som helst, vi hade värsta tjejsnacket och mycket skratt var det.

Puss, mafusa

Likes

Comments

Hejsan bloggen!

Här ligger jag i min säng med fetaste mensvärket, drygt. Så det blev ingen skola för min del men aja
Idag ska jag gör lika mycket som att ligga i sängen och bara ta det lugnt, så det finns inte så mycket att skriva eller juste syrran kom upp med smoothie för hon tyckte synd om mig, hihi.
Vi ses senare babes.

Puss, mafusa

Likes

Comments

HEJSAN!

Hur är det med er? Själv är det underbart.
Alltså guud vilken bra dag jag har haft hittills, det har inte hänt något speciellt alls bara allmänt glad och taggad på livet, helt enkelt en riktigt bra måndag. Hoppas ni har haft en toppen dag ni med, för det förtjänar ni.

Just nu så sitter jag på bussen påväg hem från en bra skoldag, jag vet inte riktigt än vad jag ska göra då jag komma hem, jag kanske ska träna nä ingen aning men vi får se. Något som jag redan vet är att jag ska äta då jag kommer hem sååå jädra hungrig, lite pin att sitta på bussen då min mage låter som mycket, hihi.

Puss, mafusa

Likes

Comments